| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Curo....meni se iskreno ne da s tobom raspravljati iz jednostavnog razloga što si me nazvala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Zaslužila napad. ![]() | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-01-07 Lokacija: slavonija Godina: 18
Poruka: 47
![]() | Re: Krzno: da ili ne? eowyn....svaka čast!!! sa svakom tvojom napisanom riječi slažem se!! nema ni jednog dovoljno razumnog i nadasve humanog razloga zašto bi čovjek danas nosio bundu i krzno ... uzgoj životinja kako bi poslije bile na najbrutalnije načine ubijene te kako bi se netko šepurio ulicama u svojoj skupocjenoj bundi... ...dajte molim vas, pa koga se to pokušava zavarati?!?!?!?! |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Bilo bi lijepo kada bi barem ispravno mogla moj nick pročitati, a o postu da ne govorim Toliko.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #120 (permalink) |
| charolastra | Re: Krzno: da ili ne? teica postala tetica ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:25.

nema ni jednog dovoljno razumnog i nadasve humanog razloga zašto bi čovjek danas nosio bundu i krzno ... uzgoj životinja kako bi poslije bile na najbrutalnije načine ubijene te kako bi se netko šepurio ulicama u svojoj skupocjenoj bundi...