| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; od teice21 na teicu, pa me onda na reicu prekrstili, sad još i na teticu...šta je slijedeće?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #126 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? prije bi se osakatila nego stavila neku zivoinju jadnu na sebe! koja je svrha ubit predivnu zivotinju kad mozes se ugrijat i umjetnim??! zamisli da ja oderem svog susjeda i nosim ga kao kabanicu kad pada kisa? il napravim kisobran od njega?! nije ni njima svejedno kad vide svoje bliznje nama u ormaru
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #129 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Nema šanse da bi stavila krzno na sebe to je tako totalno out! Šalim se!Al nisam za pravo krzno,pogotovo kad vidim na tv-u jadne životinjice kako ih muće za to krzno! Prlokleti bili!Uf ubit ću Alku i Vlatku!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:42.

pusa

, to sam krivo slovo pritisnuo dok sam tipkao 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!