| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: dorina Navedi mi obuću, pusti bunde, torbe; uzmi cipele, tenisice, čizme...koja je napravljena od nekakvih izvedenica &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Meni ionako sve dosadi u roku pola godina. Pa necu jedno te iste cizme nosit 10 godina, i jos da zivotinje pate radi toga. A i cisto sumnjam da itko nosi iste cizme 5,6,10 godina, prije bi rekla da mu posli sezone kad su moderne dosade, pa ih bace negdi i vise ih ne vide. Zasto da radi preseravanja te godine kad su te cizme moderne, zivotinje pate?
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #142 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Zašto sam ja tebi tako bitna u ovoj cijeloj priči? Ja sam na tvoje pitanje odgovorila u više tema, i nisam ti dužna odgovarat na pitanja upravo iz tog razloga i zbog toga što sam već svoje mišljenje rekla u ovoj temi. A usput, već sam rekla da nije ovo tema o hranidbenom lancu... ako ti voliš nosit krzno i nije ti žao životinja tvoja stvar, ne trebaš se sad hvatat za žohare i hranidbeni lanac... I koliko ja znam kod nas je zabranjen uzgoj životinja za krzno, šta ne ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Uzgoj zivotinja radi krzna treba dopustiti i nadzirati njihovo usmrćivanje. koliko god okrutno zvučalo, životinje ubijamo svaki dan, a organizirani uzgoj barem će smanjiti broj onih koje će se ubijati u prirodi. Ako uzgajamo i ubijamo krave, ne vidim razloga da isto ne radimo sa štakorima...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #145 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
S mesom?? Razne su mogućnosti, najvjerovatnije ono što se radi s kožom od životinja koje se koriste za prehranu, spaljivanje... Mislim da je ekspolaotacija takve sirovine preskupa i nema tržište kod nas... Najvažnije je da se ne staje kategorički iza određenih stavova, poput zaštite životinja, prirode ili okoliša, jer se neke stvari ne mogu zaustaviti, a svaki mozak koji kategorički bude protiv, jedan je mozak manje u skupini koja može smisliti kako da se nezaustavljive pojave učine što bezbolnijima i što manje štetnima ili čak korisnima za druge životinje, prirodu i okoliš...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #146 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
I, ne, nisi mi biitna niti je ovo provokacija. Citat:
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | ||
| | |
| | #147 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
s ovim se slazem ![]() i da odg. na temu... kozna obuca - DA, bilo kakvo krzno - NE, iz jednostavnog razloga jer ga ne volim nosit ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #148 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Nisam ni mislila da je provokacija, ali sam već na sto mjesta odgovorila drugim ljudima na to pitanje i svoje mišljenje i obrazloženje o tome. Nisam vegan, meso jedem doduše jako rijetko, ali ga jedem.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #149 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Aha. pa da. Kaj, dvostruka mjerila. Iskreno, pošteno, fino; čestitam na stavu.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #150 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Zato si me to pitala, pa da... ipak nije bila provokacija Možda ispada da su dvostruka mjerila. Ali ja ipak mislim da nisu, jer nije isto ubijanje životinja za hranu i ubijanje za modu.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.

s ovim se slazem 
Možda ispada da su dvostruka mjerila. Ali ja ipak mislim da nisu, jer nije isto ubijanje životinja za hranu i ubijanje za modu.