Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Slažem se u potpunosti opcija 1: Prvo će mo zeku oderat, napraviti bundicu, dignuti se na noge kako je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-07, 21:06   #151 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Krzno: da ili ne?

Slažem se u potpunosti
opcija 1: Prvo će mo zeku oderat, napraviti bundicu, dignuti se na noge kako je to mučenje, a onda će mo zakuriti vatricu.

Ili su stvari bjele, ili su crne, sive nikada nisu, ili barem ne bi trebale biti.

opcija 2: Aha, pa da, kada ubijemo zeku za hranu, njegovo krzno možemo priljepiti drugome zeki.

Zadnji Uredio dorina : 03-06-07 u 21:08.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 21:16   #152 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,029
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ti si čini mi se malo pomiješala o čemu se ovdje govori.

Jedno je ljudska prehrana (O čemu se ovdje ne govori!) a sasvim drugo kad se životinje drže u neljudskim uvjetima i naživo deru i sve te ostale gadarije samo zato da bi ti mogla nositi novu bundu i biti puna sebe dok ti ne dosadi.

Pogledaj malo ove slike ili filmove pa ćeš vidjeti da se nakon deranja svo meso baca i trune, nije im u interesu nahraniti nekog nego samo zarada od tog krzna.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 21:28   #153 (permalink)
prekfalificirana

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne, nisam ja ništa pomješala. Pitanje je jasno krzno/koža da ili ne? Nema sad mix filmića i to. Krzno /koža da ili ne! Jednostavno! Nema, jest ću meso - koža je grijeh nosit! Ili - ili!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 21:45   #154 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Bilo kakvo mučenje životinje je "pogrešno".. nema ili-ili, tako je.
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 21:51   #155 (permalink)
charolastra

daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa ti počinješ sa jedenjem mesa i dvostrukim standardima.
Znači za krzno si i ok, stalno se udaljavate od teme.

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 22:28   #156 (permalink)
prekfalificirana

Ovaj gornji post Daidza ide meni?
Mučenje je pogrešno, ok, slažem se. Ali se ne slažem da odmah čim je životinja u kavezu je nehumanost i buna.
Isto tako, ne vidim štetu nošenja krzna ili kože.
Niti vidim smisaao da jedem meso, a ovamo sam protiv odjeće od istog. Hoćeš znati da li je životinja koju jedeš mučena ili ne. Naravno da ne. Niti će ti Gavrilović napisati "za ovu kobasicu oderano je toliko i toliko svinja", niti Fendi "za ovu smo bundu izvršili masakr nad farmom zečeva". Ako sam protiv, onda sam protiv i nema alternative, barem ne po tom pitanju.
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 23:25   #157 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ovaj gornji post Daidza ide meni?
Mučenje je pogrešno, ok, slažem se. Ali se ne slažem da odmah čim je životinja u kavezu je nehumanost i buna.
Isto tako, ne vidim štetu nošenja krzna ili kože.
Niti vidim smisaao da jedem meso, a ovamo sam protiv odjeće od istog. Hoćeš znati da li je životinja koju jedeš mučena ili ne. Naravno da ne. Niti će ti Gavrilović napisati "za ovu kobasicu oderano je toliko i toliko svinja", niti Fendi "za ovu smo bundu izvršili masakr nad farmom zečeva". Ako sam protiv, onda sam protiv i nema alternative, barem ne po tom pitanju.
Sorry ali nije to tako samo da je životinja u kavezu i da se zato "diže buna". Bilo tko normalan će reagirat na neke snimke i slike i bit će mu žao životinje..

Citat:
Niti vidim smisaao da jedem meso, a ovamo sam protiv odjeće od istog
Pa bilo bi dobro kad bi se te životinje ubijale na nekakav human način i kad bi se recimo krzno od tih životinja ubijenih za prehranu iskoristilo za odjeću. Ali nažalost ne ide tako. I da, žao mi je što jedem meso. Nije da sam protiv jednog a drugo odobravam, ne.. samo sam protiv mrcvarenja životinja, za bilo koju svrhu, i ako je to nekom besmisleno, jebiga...
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 23:38   #158 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja nisam za to da se životinje upotrebljavaju za dobivanje krzna i kože!
Na koji način oni to rade je nehumano i krivo!
Zbilja mi je grozno kaj ljudi rade,to je zapravo iživljavanje!
Al moram reč da jedem meso,ko i milijuni drugih ljudi na ovom svijetu!
Jedem najviše perad!
Ne jedem zečeke,nutrije i takve životinjice od kakvih se dobiva krzno,molim vas nemojte me napast da imam dvostruka mjerila!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-07, 23:50   #159 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Pa ti počinješ sa jedenjem mesa i dvostrukim standardima.
Znači za krzno si i ok, stalno se udaljavate od teme.
Jel ovo moderatorski prigovor ili čisto komentar. Uvjek mi je bilo glupavo da moderatori ograničavaju i usmjeravaju raspravu...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 00:22   #160 (permalink)
charolastra

Ne ograničavam ja ništa, samo kažem da se sa teme da li nosite krzno otišlo na ttemu da li jedete meso.

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krzno koza odjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113