| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Slažem se u potpunosti opcija 1: Prvo će mo zeku oderat, napraviti bundicu, dignuti se na noge kako je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Slažem se u potpunosti opcija 1: Prvo će mo zeku oderat, napraviti bundicu, dignuti se na noge kako je to mučenje, a onda će mo zakuriti vatricu. Ili su stvari bjele, ili su crne, sive nikada nisu, ili barem ne bi trebale biti. opcija 2: Aha, pa da, kada ubijemo zeku za hranu, njegovo krzno možemo priljepiti drugome zeki.
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! Zadnji Uredio dorina : 03-06-07 u 21:08. |
| | |
| | #152 (permalink) |
| charolastra | Re: Krzno: da ili ne? Ti si čini mi se malo pomiješala o čemu se ovdje govori. Jedno je ljudska prehrana (O čemu se ovdje ne govori!) a sasvim drugo kad se životinje drže u neljudskim uvjetima i naživo deru i sve te ostale gadarije samo zato da bi ti mogla nositi novu bundu i biti puna sebe dok ti ne dosadi. Pogledaj malo ove slike ili filmove pa ćeš vidjeti da se nakon deranja svo meso baca i trune, nije im u interesu nahraniti nekog nego samo zarada od tog krzna.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #153 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Ne, nisam ja ništa pomješala. Pitanje je jasno krzno/koža da ili ne? Nema sad mix filmića i to. Krzno /koža da ili ne! Jednostavno! Nema, jest ću meso - koža je grijeh nosit! Ili - ili!
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #155 (permalink) |
| charolastra | Re: Krzno: da ili ne? Pa ti počinješ sa jedenjem mesa i dvostrukim standardima. Znači za krzno si i ok, stalno se udaljavate od teme.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #156 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Ovaj gornji post Daidza ide meni? Mučenje je pogrešno, ok, slažem se. Ali se ne slažem da odmah čim je životinja u kavezu je nehumanost i buna. Isto tako, ne vidim štetu nošenja krzna ili kože. Niti vidim smisaao da jedem meso, a ovamo sam protiv odjeće od istog. Hoćeš znati da li je životinja koju jedeš mučena ili ne. Naravno da ne. Niti će ti Gavrilović napisati "za ovu kobasicu oderano je toliko i toliko svinja", niti Fendi "za ovu smo bundu izvršili masakr nad farmom zečeva". Ako sam protiv, onda sam protiv i nema alternative, barem ne po tom pitanju.
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #157 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | ||
| | |
| | #158 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Ja nisam za to da se životinje upotrebljavaju za dobivanje krzna i kože! Na koji način oni to rade je nehumano i krivo! Zbilja mi je grozno kaj ljudi rade,to je zapravo iživljavanje! Al moram reč da jedem meso,ko i milijuni drugih ljudi na ovom svijetu! Jedem najviše perad! Ne jedem zečeke,nutrije i takve životinjice od kakvih se dobiva krzno,molim vas nemojte me napast da imam dvostruka mjerila!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Jel ovo moderatorski prigovor ili čisto komentar. Uvjek mi je bilo glupavo da moderatori ograničavaju i usmjeravaju raspravu...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #160 (permalink) |
| charolastra | Re: Krzno: da ili ne? Ne ograničavam ja ništa, samo kažem da se sa teme da li nosite krzno otišlo na ttemu da li jedete meso.
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:54.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!