Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Sorry, ali meni je pitanje nošenja krzna ili kože usko vezano uz pitanje jedenja mesa. Oni prikazani filmići ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-07, 18:10   #161 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Krzno: da ili ne?

Sorry, ali meni je pitanje nošenja krzna ili kože usko vezano uz pitanje jedenja mesa.
Oni prikazani filmići iz aviona su ilegalne radnje, uostalom koliko vjerovati zemlji u kojoj jedu pse ?
A evo i moje mišljenje o GreenPeace-u: hrpa besposličara! Kad nemam kamo u životu, idem se prijavit u GP, oni će me šiknut negdje da spašavam tuljane (i to besplatan put) iako me zapravo i boli briga...ili ću protestirati protiv nuklearke obučen u drvo...nije bitno kaj, plaćaju mi!
Ukratko, da za krzno i kožu sam. Jer to ipak rade ljudi i za njihov je (ekonomski) boljitak. Pa neka sam bezdušna kretenuša, bitnije mi je dobro čovjeka nego životinje!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 18:39   #162 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Svatko ima pravo na svoje mišljenje,vjerujem da nitko ne misli da si bezdušna samo zato kaj tak misliš!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 19:09   #163 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,221
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Sorry, ali meni je pitanje nošenja krzna ili kože usko vezano uz pitanje jedenja mesa.
Oni prikazani filmići iz aviona su ilegalne radnje, uostalom koliko vjerovati zemlji u kojoj jedu pse ?
A evo i moje mišljenje o GreenPeace-u: hrpa besposličara! Kad nemam kamo u životu, idem se prijavit u GP, oni će me šiknut negdje da spašavam tuljane (i to besplatan put) iako me zapravo i boli briga...ili ću protestirati protiv nuklearke obučen u drvo...nije bitno kaj, plaćaju mi!
Ukratko, da za krzno i kožu sam. Jer to ipak rade ljudi i za njihov je (ekonomski) boljitak. Pa neka sam bezdušna kretenuša, bitnije mi je dobro čovjeka nego životinje!
Da li si kretenuša ne znam, bezdušnom mi se činiš, bar što se životinja tiče i imaš prilično materijalistički pogled na svijet. Ima važnijih stvari u životu nego imat skupe cipele i odjeću, mada krzno ne smatram odjećom nego statusnim simbolom i načinom za ispunjavanjem mentalnih i socijalnih praznina.

Zadnji Uredio silence : 04-06-07 u 20:38.
Bluebird je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 19:54   #164 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Eh, moj pogled na svjet je sve samo ne materijalističan i to ti mogu čiste savjesti reć. Moji prioriteti nisu cipele i odjeća jer sam davno prešla tako površnu stranu shvaćanja života, ali svejedno hvala. Sve to "ja sam više za životinje nego za čovjeka" malo me podsjeća na današnje pomodarstvo kako je in biti gay ili bi u odnosu na hetero, a zapravo su stavovi tvoji možda i sličniji mojoj "bezdušnosti" no što misliš.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 20:16   #165 (permalink)
prof. Foruma

Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto

Mogu razumjeti tvoju kritičnost prema ovome što si navela, pa čak i prema Green Peacu-u, ali vjerovala ti ili ne nekima je stalo. Ekonomski boljitak može se ostvariti na tisuću drugih načina, bez masakriranja i živog deranja životinja, među ostalima i zaštićenih vrsta. Ići u krajnost i reći da odobravaš nošenje krzna i to radi boljitka čovjeka ne mogu shvatit.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 20:25   #166 (permalink)
kruha i igara!

Apsolutno odobravam nošenje krzna, neki ljudi od toga žive, ili da zabranimo rad krznarima i kožarima?
Kad smo kod tog neshvaćanja, ja neshvaćam da netko je protiv, a jede meso. Dođe na isto kad pogledaš!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 20:33   #167 (permalink)
prof. Foruma

Ne dođe isto jer su ljudi po prirodi mesojedi, dakle meso predstavlja esencijani sastojak ljudske prehrane koje se ne može NIČIME zamijeniti, a nerijetko dolazi do kolapsa organizma zbog neunošenja životinjskih proteina. Nitko još nije umro od nenošenja krzna.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 20:36   #168 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,516
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Kako nije, a sve te životinje od kojih se rade bunde? Misliš da krzno raste na drvetu?

I ljudi nisu mesojedi nego svejedi

EDIT: Krivo sam vidio ovo nenošenja, ja sam pročitao od nošenja. Ispričavam se Bluebird

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio daidza : 04-06-07 u 20:57.
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 20:40   #169 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Apsolutno odobravam nošenje krzna, neki ljudi od toga žive, ili da zabranimo rad krznarima i kožarima?
Kad smo kod tog neshvaćanja, ja neshvaćam da netko je protiv, a jede meso. Dođe na isto kad pogledaš!
ljudi od svačega žive .. neki recimo od uzgoja i dilanja droge. znači po tvojoj logici je to OK, jer oni od toga žive?

a kaj je sa pedofilima? neki ljudi žive od prodaje slika zlostavljane djece ... ajmo i njih pustit na miru, ipak žive od toga ...

možemo nastavit sa listom od čega sve ljudi žive u nedogled ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 20:43   #170 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Dobro Silence, ali te koje si ti naveo su ilegalni. To je miješanje krušaka i jabuka.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krzno koza odjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114