| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Nema savjest ništa s tim... pa i meso je od životinja, pa večina ljudi jede ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Nema savjest ništa s tim... pa i meso je od životinja, pa večina ljudi jede meso. Neptune usporedba ti je jako loša. Stavljaš zeca na isto mjesto ko čovjeka. Ja volim životinje, volim jako svog psa, ali ne mogu ga stavljati u istu kategoriju kao nekog čovjeka. A ti si dao usporedbu kao da su zec i čovjek isto! Životinje su dio hranidbenog lanca. I njihovo krzno i koža su potrebni ljudima. Mi ne možemo hodati okolo u našem "prirodnom" krznu (mada bi neki volili da možemo). |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Donekle se slažem s ovim.. životinje jesu dio hranidbenog lanca... ali ne živimo u Sibiru da je nošenje krzna jedini način da se utoplimo, a mnogi ne nose krzno i kožu zato jer im je hladno.. nego zbog trenda i mode, sama si rekla kako su ti super torbe od krokodilske kože.. jesi li uopće upoznata na koji način se sve te životinje ubijaju? I koliko je potrebno životinja da bi se napravila jedna mala torbica ili bunda? Ima savjest itekako veze ako to možeš nosit nakon što vidiš na koji način se to dobiva... uostalom zašto je onda zakonom zabranjen uzgoj životinja za krzno ako je to tako normalno i prirodno kako ti kažeš... Fuzija nisam ni sumnjala da ćeš se ti javit...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? ![]() Pa naravno radi neke mode nisam da se ubijaju životinje, ali ako je potrebno da bi nekom bilo toplo, ili tako da bi neki siromah ne znam ni ja gdje u africi zaradio "koji dinar" da bi to prodao (ne računam bogate kompanije) onda neka bude...
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Purger | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Šta ja gledam i šta ja nosim ti to draga moja nemaš pojma ! Ako ne znaš šta nosim,kako razmišljam onda ne seri i nemoj dijelit pamet okolo...vjeruj mi da nisi najpametnija na ovom forumu !!!
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Naravno, i isključivo zbog takvih bi i tolerirala ubijanje životinja za krzno... kad bi se barem sve one glumice skupile i donirale svoje skupocjene bunde onima kojima to stvarno treba ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #18 (permalink) | |||
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,420
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Wamp kužim ja o čemu ti pričaš i znam da nije ni malo humano. Ali da se tolika prava daju životinjama? Da se toliko buke diže oko životinja??? A daleko više bi se trebalo pričati o nekim drugim problemima npr. kako u Africi djeca umiru od gladi, u Rusiji od zime... Mene više pogode suze gladnog djeteta nego janjeta. Ako je potrebno ubiti svinju, janje, zeca, kokoš to je manje zlo nego ovo... da je barem više životinja tako da nitko ne bude gladan!!! Krzno u modi je samo jedan mali vrh ispod kojeg je santa leda. To je ko ono od Marije Antonette "Ako nemaju kruha nek jedu kolače"... to su "kolači" koje nama serviraju mediji, jer smo gluhi i slijepi na neke druge probleme u svijetu. Pa hajde "zapadnom" "modernom" čovjeku se može lakše predočiti "krzno u modi" nego "djeca koja umiru od gladi"... Ne razumje sit gladnoga! Drugi se problemi zataškavaju. Drugi problemi koji se također vrte oko životinja i ljudi, ali se o njima šuti. Citat:
Citat:
![]()
__________________ Zadnji Uredio teica : 04-02-07 u 15:48. | |||
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| Administrator | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Citat:
nemreš tako razmišljati, da je više životnja manje bi ljudi bilo gladno? ne znam na koji ja glupi način razmišljam, ali meni je više žao životinja nego ljudi | ||
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Ne moraš ne na mene pjenit... i mene više pogode suze gladnog djeteta.. ali mi sad ne pričamo o hranidbenom lancu niti o siromaštvu.. ovo je tema o nošenju krzna. Ja sam u nekim temema i o siromaštvu raspravljala... i to me pogađa više nego ubijanje životinja za krzno, tako da... molim te ne uplići sad to u ovo.. ja nisam ni gluha ni slijepa za ostale probleme.. ali sam isto tako i osviještena za ovaj problem.. nije istina da se drugi problemi zataškavaju, bar ja ne... a ovo "Ali da se tolika prava daju životinjama? Da se toliko buke diže oko životinja???" ne razmijem... zar misliš da životinje ne trebaju imati nikakva prava? Ako je tebi prihvatljivo njihovo ubijanje za krzno nakon što se to meso baca i postaje ekološki otpad da bi ti imala krznenu torbicu ili bundu onda to nosi, ali ovo što ti pišeš nema veze s vezom... ja ne dajem prednost životinjama nad ljudima.. to nikako i nikad... i da, i je se slažem s tim da je barem više životinja da ne bude nitko gladan.. ali ako čovjek i dalje nastavi ovako uništavat prirodu..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 04-02-07 u 16:05. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

pusa