| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; evo i video ... Kanada čak ima i kvotu koliko se tuljana smije tako izmasakrirati .. ali to je OK, pošto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| Banned | Re: Krzno: da ili ne? evo i video ... Kanada čak ima i kvotu koliko se tuljana smije tako izmasakrirati .. ali to je OK, pošto je legalno i ljudi od toga žive ... Clubbing Baby Seals - Viral Videos - IFILM evo još ... |
| | |
| | #196 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Film sam već prije pogledala, žalosno je to...i kaj više da kažem. Da me boli srce? Ne. Da ću plakati? Ne. Jel mogu kaj promijenitti? Ne. I onda??? Uglavom, S meni se neda malo, malo, pa s tobom kačit, niti razumijem tvoju potrebu izrugivanja, niti želim biti dio istoga. Kako god, ono što je legalno, ne smeta mi. Pa vi sad radite hajku koliko želite. Eto, to je moje mišljenje.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #198 (permalink) | |
| Banned | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Ti si skoro pa rekla da sam pedofil jer sam naveo neke stvari koje ljudi rade i žive od toga, pa se nisam bunio, nego sam našao nešto što je legalno i to pokazao ... Ti imaš svoj stav, ja imam svoj .... ja sam izložio argumente za svoj. Ne vidim ništa loše u iznošenju argumenata, uostalom, već skoro 20 stranica ti iznosiš svoje argumente - prevenstveno da podržavaš nešto ovakvo, ako neko od toga živi ... ne vidim zašto je to ismijavanje ili bilo šta drugo, ako ti sama kažeš da stvari tako stoje. Ovo je tema o krznu, jeste za ili protiv .. osobno sam protiv, pokazao sam zašto i ne vidim nikakvu hajku ... ti si za krzno, tebi ovo ne smeta i gotovo .... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.