Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; ...slažem se s teicom da je današnji najveći problem svijeta upravo glad i to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-07, 16:12   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Re: Krzno: da ili ne?

...slažem se s teicom da je današnji najveći problem svijeta upravo glad i to najviše u Africi...i bila bi najsretnija kad bi postojalo kod nas više kampanja " Nahranimo djecu u Africi "...al nažalost ih nema toliko...garant bi onda Jacquesa stavili na jumbo plakat šalim se..no to je druga tema...ne znam šta bih još dodala, vidim da ima različitih stavova o ovoj temi, ja sam i dalje pri onom svom..

Zadnji Uredio himalajka : 04-02-07 u 16:15.
himalajka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:15   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja ne znam gdje vas dvije živite ali ljudi u svijetu rješavaju problem u Africi.. i molim vas da se držite teme, otvorite si temu pa onda tamo razglabajte na koji način možete pomoć tim ljudima.. ali, sigurno da ne trebate ići u Afriku, ima kod nas dovoljno siromašnih ljudi.. a pitam se jeste li ijedna dali koju kunu prosjaku na ulici...
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:18   #23 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,121
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Slažem se sa Wamp u ovom slučaju, žalosno je što jadne životinje prolaze zbog nas. Naravno da životnje nisu važnije od ljudi ali neki ljudi su puno veće zvijeri od njih.
Ponavljam ovaj link Prijatelji ľivotinja - Krzno pa da vidim tko može pogledati ovo i ostati ravnodušan. Strašno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:20   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

..pa zakaj ti ne otvoriš svoju temu na pitanje: " Dajete li koju kunu našim prosjacima ?"
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:20   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

jel ovo humano??
ffs

sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:21   #26 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ne moraš ne na mene pjenit... i mene više pogode suze gladnog djeteta.. ali mi sad ne pričamo o hranidbenom lancu niti o siromaštvu.. ovo je tema o nošenju krzna. Ja sam u nekim temema i o siromaštvu raspravljala... i to me pogađa više nego ubijanje životinja za krzno, tako da... molim te ne uplići sad to u ovo.. ja nisam ni gluha ni slijepa za ostale probleme.. ali sam isto tako i osviještena za ovaj problem.. nije istina da se drugi problemi zataškavaju, bar ja ne... a ovo "Ali da se tolika prava daju životinjama? Da se toliko buke diže oko životinja???" ne razmijem... zar misliš da životinje ne trebaju imati nikakva prava? Ako je tebi prihvatljivo njihovo ubijanje za krzno nakon što se to meso baca i postaje ekološki otpad da bi ti imala krznenu torbicu ili bundu onda to nosi, ali ovo što ti pišeš nema veze s vezom... ja ne dajem prednost životinjama nad ljudima.. to nikako i nikad...

i da, i je se slažem s tim da je barem više životinja da ne bude nitko gladan.. ali ako čovjek i dalje nastavi ovako uništavat prirodu..
Pa rekoh već, nije HUMANO! Ali je nužno zlo!

Pa da, ta rečenica i ta pitanja koje sam ja postavila (a ti boldala) su upućena tome da se hrvatska javnost diže na noge i ova se skida gola radi krzna i životinja, a onda kada se treba nekoj obitelji u Dalmatinskoj zagori, Slavoniji... pomoći, jer ljudi nemaju osnove uvjete za život, eventualno se uplati koja kuna za Božić! Licemjerstvo!!!

To za torbu i za cipele, remenje... meni je to lijepo isto kao što je nekom lijepo jesti meso.
Torbe su kvalitetnije i duže traju, mislim da hrpa nekvalitetnih kineskih skaj torbica je veća šteta za prirodnu (uhhh koliko otpada) nego kožne. Isto vrijedi i za remenje, hlaće, novčanike...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:21   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
..pa zakaj ti ne otvoriš svoju temu na pitanje: " Dajete li koju kunu našim prosjacima ?"

ne idi u offtopic...

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Pa rekoh već, nije HUMANO! Ali je nužno zlo!

Pa da, ta rečenica i ta pitanja koje sam ja postavila (a ti boldala) su upućena tome da se hrvatska javnost diže na noge i ova se skida gola radi krzna i životinja, a onda kada se treba nekoj obitelji u Dalmatinskoj zagori, Slavoniji... pomoći, jer ljudi nemaju osnove uvjete za život, eventualno se uplati koja kuna za Božić! Licemjerstvo!!!

To za torbu i za cipele, remenje... meni je to lijepo isto kao što je nekom lijepo jesti meso.
Torbe su kvalitetnije i duže traju, mislim da hrpa nekvalitetnih kineskih skaj torbica je veća šteta za prirodnu (uhhh koliko otpada) nego kožne. Isto vrijedi i za remenje, hlaće, novčanike...
Nije nužno zlo.... i imaš pravo na svoj stav i svoje mišljenje ali ne možeš poreći da je sve to veliki ekološki problem. ne koža nego to meso koje je kasnije otpad... a sama si spominjala glad u svijetu...

Zadnji Uredio Wamp : 04-02-07 u 16:25.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:32   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

...ja ne idem, ovo je ionako tema koju sam ja započela i svačije mišljenje je dobrodošlo..naravno da je ovo kaj ste prikazali krajnje nehumano..ja sam već rekla da ne odobravam ubijanje životinja koje se ne namjeravaju jesti..kožne torbice, remeni, cipele i dr se uglavnom rade od svinjske i janjeće kože...
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:34   #29 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,638
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
jel ovo humano??
ffs

nemogu vjerovati šumsko voće, nisam mogao gledati do kraja

jel mi vjerujete da bi ja radije tako te ljude ubio sa tom palicom i ne bi mi bilo žao

i onda vi tu neš pričate i serete, i kažeš teice suza djeteta i ovog što rade životinjama, ma daj molim te pokopajte se svi
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:37   #30 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
nemogu vjerovati šumsko voće, nisam mogao gledati do kraja

jel mi vjerujete da bi ja radije tako te ljude ubio sa tom palicom i ne bi mi bilo žao

i onda vi tu neš pričate i serete, i kažeš teice suza djeteta i ovog što rade životinjama, ma daj molim te pokopajte se svi
prika svako normalan ko pogleda to, bi te debile prije ubija nego njih.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krzno koza odjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108