| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; ...slažem se s teicom da je današnji najveći problem svijeta upravo glad i to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? ...slažem se s teicom da je današnji najveći problem svijeta upravo glad i to najviše u Africi...i bila bi najsretnija kad bi postojalo kod nas više kampanja " Nahranimo djecu u Africi "...al nažalost ih nema toliko...garant bi onda Jacquesa stavili na jumbo plakat šalim se..no to je druga tema...ne znam šta bih još dodala, vidim da ima različitih stavova o ovoj temi, ja sam i dalje pri onom svom..
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? Zadnji Uredio himalajka : 04-02-07 u 16:15. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Ja ne znam gdje vas dvije živite ali ljudi u svijetu rješavaju problem u Africi.. i molim vas da se držite teme, otvorite si temu pa onda tamo razglabajte na koji način možete pomoć tim ljudima.. ali, sigurno da ne trebate ići u Afriku, ima kod nas dovoljno siromašnih ljudi.. a pitam se jeste li ijedna dali koju kunu prosjaku na ulici...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Krzno: da ili ne? Slažem se sa Wamp u ovom slučaju, žalosno je što jadne životinje prolaze zbog nas. Naravno da životnje nisu važnije od ljudi ali neki ljudi su puno veće zvijeri od njih. Ponavljam ovaj link Prijatelji ľivotinja - Krzno pa da vidim tko može pogledati ovo i ostati ravnodušan. Strašno ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Pa da, ta rečenica i ta pitanja koje sam ja postavila (a ti boldala) su upućena tome da se hrvatska javnost diže na noge i ova se skida gola radi krzna i životinja, a onda kada se treba nekoj obitelji u Dalmatinskoj zagori, Slavoniji... pomoći, jer ljudi nemaju osnove uvjete za život, eventualno se uplati koja kuna za Božić! Licemjerstvo!!! To za torbu i za cipele, remenje... meni je to lijepo isto kao što je nekom lijepo jesti meso. Torbe su kvalitetnije i duže traju, mislim da hrpa nekvalitetnih kineskih skaj torbica je veća šteta za prirodnu (uhhh koliko otpada) nego kožne. Isto vrijedi i za remenje, hlaće, novčanike... | |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ne idi u offtopic... Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 04-02-07 u 16:25. | ||
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? ...ja ne idem, ovo je ionako tema koju sam ja započela i svačije mišljenje je dobrodošlo..naravno da je ovo kaj ste prikazali krajnje nehumano..ja sam već rekla da ne odobravam ubijanje životinja koje se ne namjeravaju jesti..kožne torbice, remeni, cipele i dr se uglavnom rade od svinjske i janjeće kože...
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Administrator | Re: Krzno: da ili ne? nemogu vjerovati šumsko voće, nisam mogao gledati do kraja jel mi vjerujete da bi ja radije tako te ljude ubio sa tom palicom i ne bi mi bilo žao i onda vi tu neš pričate i serete, i kažeš teice suza djeteta i ovog što rade životinjama, ma daj molim te pokopajte se svi |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.

šalim se..no to je druga tema...ne znam šta bih još dodala, vidim da ima različitih stavova o ovoj temi, ja sam i dalje pri onom svom..