| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Veći ekološki problem je stvaranje smeća koje je nastalo od neprirodnih tj. sintetičkih materijala. Užasno je da se ubijaju neke "zaštičene" vrste! Tu nema rasprave. Ali ako neka bogata Amerikanka da za svoju tobicu 5000 dolara koja je od zmijske kože, sa krokodilskim ručkama i štajaznam onda je to njen problem i njezina težnja za luksuzom. Mislim da u Hrvatskoj to nije neki problem, jer ljudi imaju sasvim druge probleme i malo tko ima novac za tako jednu ekskluzivnu torbu. Ali je bitno da se Fani za životinje skinula.... | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| charolastra | Re: Krzno: da ili ne? Ma upravo to, bravo Šumsko voće, odličan primjer. Ne možemo izbjeći nošenje cipela i remena ili jedenje mesa niti imam nešto protiv toga ali to što neki "ljudi" rade životinjama samo zato jer mogu i jer im to društvo dopušta je ogroman zločin.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? ...ajme kristijan ovo me je ubilo u pojam!...obožavam mačke, ne znam što bi sve napravila za njih..jednom su mi neki divljaci na sličan način ubili mačku i htjela sam umrjet od tuge..ovo je prebolesno, ma ti kinezi su gamad- da sam bila tamo sve bi ih pobila i napravila od njih kapute!
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Uopće to neću ni gledati, ne želim jednostavno...znam da su neki ljudi zvjeri kakvih nema. BTW. ubijamo se međusobno, mučimo... a kamoli kaj radimo životinjama. Ali ne možeš uspoređivati djecu sa životinjama. Sjedni i razmisli. |
| | |
| | #40 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Citat:
ne mislim na hranu, jer to je... ali mi sad spominjemo ubijanje životinja za krzno, ne za jelo... dakle, ja pričam o tome, a ti si zapela za hranidbeni lanac i za glad.. i da, pamuk i vuna nisu neprirodni materijali... a opet ponavljam, meso koje se kasnije baca je i ne samo otpad nego i šteta... a ako neka bogata Amerikanka želi dati bogatstvo na torbicu ili bundu zbog koje je ubijeno više činčila ili tuljana ili lisica, nek joj bude... ako ju ne peče savjest... ne bih se složila da je samo njen problem... a za Fani nemam komentara.. idu mi na živce ljudi koji se okreću kako vjetar puše... ja mislim da se ne diže buka oko svega toga.. nego je to postao nekakav trend, kao, te manekenkice su postale borci za prava životinja, moš mislit... samo skreću pažnju na sebe...Tko uspoređuje? ja ne..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 04-02-07 u 16:54. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

ne mislim na hranu, jer to je... ali mi sad spominjemo ubijanje životinja za krzno, ne za jelo... dakle, ja pričam o tome, a ti si zapela za hranidbeni lanac i za glad.. i da, pamuk i vuna nisu neprirodni materijali... a opet ponavljam, meso koje se kasnije baca je i ne samo otpad nego i šteta... a ako neka bogata Amerikanka želi dati bogatstvo na torbicu ili bundu zbog koje je ubijeno više činčila ili tuljana ili lisica, nek joj bude... ako ju ne peče savjest... ne bih se složila da je samo njen problem... a za Fani nemam komentara.. idu mi na živce ljudi koji se okreću kako vjetar puše... ja mislim da se ne diže buka oko svega toga.. nego je to postao nekakav trend, kao, te manekenkice su postale borci za prava životinja, moš mislit... samo skreću pažnju na sebe...