Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-07, 16:39   #31 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Krzno: da ili ne?

Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:42   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ma grozno je, već sam to gledala prije..joj zašto postoje takve budale......??
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:43   #33 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nije nužno zlo.... i imaš pravo na svoj stav i svoje mišljenje ali ne možeš poreći da je sve to veliki ekološki problem. ne koža nego to meso koje je kasnije otpad... a sama si spominjala glad u svijetu...
Pa kako nije nužno zlo? Ako jedeš meso mora ta životinja umrijeti...

Veći ekološki problem je stvaranje smeća koje je nastalo od neprirodnih tj. sintetičkih materijala. Užasno je da se ubijaju neke "zaštičene" vrste! Tu nema rasprave.
Ali ako neka bogata Amerikanka da za svoju tobicu 5000 dolara koja je od zmijske kože, sa krokodilskim ručkama i štajaznam onda je to njen problem i njezina težnja za luksuzom.
Mislim da u Hrvatskoj to nije neki problem, jer ljudi imaju sasvim druge probleme i malo tko ima novac za tako jednu ekskluzivnu torbu. Ali je bitno da se Fani za životinje skinula....
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:43   #34 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ma upravo to, bravo Šumsko voće, odličan primjer. Ne možemo izbjeći nošenje cipela i remena ili jedenje mesa niti imam nešto protiv toga ali to što neki "ljudi" rade životinjama samo zato jer mogu i jer im to društvo dopušta je ogroman zločin.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:45   #35 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke

i onda vi tu neš pričate i serete, i kažeš teice suza djeteta i ovog što rade životinjama, ma daj molim te pokopajte se svi
Kristijane, djeca su mi bitnija od bilo koje foke, zmije, svinje, kokoši...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:45   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ajme kristijan ovo me je ubilo u pojam!...obožavam mačke, ne znam što bi sve napravila za njih..jednom su mi neki divljaci na sličan način ubili mačku i htjela sam umrjet od tuge..ovo je prebolesno, ma ti kinezi su gamad- da sam bila tamo sve bi ih pobila i napravila od njih kapute!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:46   #37 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:49   #38 (permalink)
Administrator

kako mi se gade ljudi, kako ih mrzim to nema nigdje, odvratni su
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:49   #39 (permalink)
Drugarica učiteljica

Uopće to neću ni gledati, ne želim jednostavno...znam da su neki ljudi zvjeri kakvih nema. BTW. ubijamo se međusobno, mučimo... a kamoli kaj radimo životinjama.

Ali ne možeš uspoređivati djecu sa životinjama. Sjedni i razmisli.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:51   #40 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
...ma grozno je, već sam to gledala prije..joj zašto postoje takve budale......??
da bi prodali krzno koje će druge budale kupovat u obliku bundi i torbica

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Pa kako nije nužno zlo? Ako jedeš meso mora ta životinja umrijeti...

Veći ekološki problem je stvaranje smeća koje je nastalo od neprirodnih tj. sintetičkih materijala. Užasno je da se ubijaju neke "zaštičene" vrste! Tu nema rasprave.
Ali ako neka bogata Amerikanka da za svoju tobicu 5000 dolara koja je od zmijske kože, sa krokodilskim ručkama i štajaznam onda je to njen problem i njezina težnja za luksuzom.
Mislim da u Hrvatskoj to nije neki problem, jer ljudi imaju sasvim druge probleme i malo tko ima novac za tako jednu ekskluzivnu torbu. Ali je bitno da se Fani za životinje skinula....
Nije nužno zlo ne mislim na hranu, jer to je... ali mi sad spominjemo ubijanje životinja za krzno, ne za jelo... dakle, ja pričam o tome, a ti si zapela za hranidbeni lanac i za glad.. i da, pamuk i vuna nisu neprirodni materijali... a opet ponavljam, meso koje se kasnije baca je i ne samo otpad nego i šteta... a ako neka bogata Amerikanka želi dati bogatstvo na torbicu ili bundu zbog koje je ubijeno više činčila ili tuljana ili lisica, nek joj bude... ako ju ne peče savjest... ne bih se složila da je samo njen problem... a za Fani nemam komentara.. idu mi na živce ljudi koji se okreću kako vjetar puše... ja mislim da se ne diže buka oko svega toga.. nego je to postao nekakav trend, kao, te manekenkice su postale borci za prava životinja, moš mislit... samo skreću pažnju na sebe...

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ali ne možeš uspoređivati djecu sa životinjama. Sjedni i razmisli.
Tko uspoređuje? ja ne..

Zadnji Uredio Wamp : 04-02-07 u 16:54.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krzno koza odjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111