| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: eva Po cemu? Zasto? Po kojoj to logici ljudi imaju vece pravo na zivot? Tko to uopce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Administrator | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
svaka jebena čast eva, slažem se u potpunosti, rep+ | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Kad toliko izjednačavate životinje i ljude, ne vidim baš da se netko zauzeo za biljke. Niti u jednoj raspravi. Možete vi bacat sličnosti i različitosti, volit ili ne volit životinje, al osporavat čovječnost nemojte. Kad vidim da mi na forumu odgovori pas, žohar ili žirafa možda onda. Bili bi vjernik ili ne, najveća ponata je ta da životinje nemaju dušu. Mogu imat osjetila boli ili što ja znam, al dušu ne.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Joj koje gluposti ti pričaš majko mila... ![]() Ono, ne mogu promijenit razmišljanje nekih ljudi niti mi je to cilj.. ali takve stvari me stvarno bole.. kad ljudi zaobilaze temu, a ne žele pogledat istini u oči i priznat da nešto nije u redu... nemam riječi više.... ovdje nije tema o nekakvom izjednačavanju, ovdje je tema o ubijanju životinja za modu!!!
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 05-02-07 u 13:30. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? ako ja pričam gluposti, što tek eva priča i da, davno sam rekao da sam protiv ubijanja životinja zbog luxuza i da, znam da će svi reći offtopic ali nek stoji "ker" napada ljude
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve Zadnji Uredio fuzija : 05-02-07 u 13:37. |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Životinje nemaju dušu.. ali nemaju je ni neki ljudi Fuzija, ajd molim te pogledaj bar ovaj klip, ako te nimalo nije zaboljelo, svaka čast.... ovo o "keru" je druga tema.. ako želiš otvori pa ću ti tamo reći što mislim o tome...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 05-02-07 u 13:40. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? imaju, imaju, samo im je iskvarena, pokvarena, crna, bratoubilačka i na žalost, mnogo je takvih ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? Evo pogledao klip, i šta da ti kažem... Pogađa me, al ni približno kao kad gledam da se tako nešto dešava ljudima (a gledao sam i takve stvari, nažalost). Ponavljam, ja nikad nisam rekao da mrzim životinje, samo se ne mogu sosjećat s njima kao s ljudima... i nikad neću moći.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #59 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Ja se ne namjeravam više živcirat zbog ikoga ovdje.. ako želiš normalno raspravljat otvori temu, nema problema, ovdje je ipak riječ o zvijerima i monstrumima zvanim ljudima... u ovom slučaju.. i ako si za nošenje krzna i ubijanje životinja za to.. i za to da se takav način nastavi, i nastavi biti veliki ekološki problem.. onda si svoje ovdje rekao, kao i ja... ovdje mi raspravljamo o stavovima.. a ne o izjednačavanju
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #60 (permalink) | |||
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Citat:
Citat:
![]() nisam ja prvi počeo o izjednačavanju
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:34.