| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Meni nije ništa.. ostavi me na miru...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Da tako je, Bog je rekao ubijajte zivotinje tako da zene ratnih profitera mogu nosit krzno nedjeljom na kavici na špici? Zivotinje nemaju dusu? Gdje si to cuo? U crkvi? Meni je skandalozno ovo sta ti pises, moj pas ima vise ljubavi u sebi od nekih ljudi koje znam... Da nema dusu, bili se veselio kad me vidi, bili bio tuzan kad me nema? Koliko je samo bilo slucajeva da su psi uginuli od tuge zbog toga sta su ostali bez gazde/gazdarice? O konjima i njihovoj plemenitosti da i ne pricam... Zivotinje su privrzenije ljudima, nego neki ljudi koji lizu oltare Bogu. Zato te lipo molim da vise ne spominjes kako je nesto Bog odredija, jer to nema veze s ovom temom. I da, ja ne vjerujem u Boga ali znam da se drzim 10 Bozjih zapovijedi vise od ljudi koji se smatraju velikim vjernicima i ne zbog toga sto se bojim da cu zavrsit u paklu, jer ni u njega ne vjerujem ,nego zbog toga sta mi vlastita etika to nalaze... I za kraj, samim time koliko volim zivotinje pokazujem koliko volim i ljude!
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? kad ste već skrenili sa teme: Blackened is the end, Winter it will send, Throwing all you see, Into obscurity Death of mother Earth, Never a rebirth, Evolution's end, Never will it mend Blistering of Earth, Terminate its worth, Deadly nicotine, Kills what might have been Callous frigid chill, Nothing left to kill, Never seen before, Breathing nevermore Opposition...Contradiction...Premonition..Compromise Agitation...Violation...Mutilation...Planet dies Darkest color, Blistered Earth, True death of life Termination...Expiration...Cancellation...Human race Expectation...Liberation...Population...Lay to waste See our mother, Put to death, See our mother die Smouldering decay, Take her breath away, Millions of our years, In minutes disappears Fire Is the outcome of hypocrisy, Darkest potency, In the exit of humanity, Color our world blackened blackened |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Pa gledaj, životinje jesu manje inteligente od ljudi ali imaju osjećaje. Meni je žao svih životinja koje su ubijene iz prehrambenih razloga ili da bi netko prodao kao kaput. Stvar kzna je od toga što se životinje tamane u velikim brojevima iz jedinog razloga, a to je da netko proda kaput za 200 eura. Meni je žao životinja i ja ih ne ubijam, ali okusio se ja mesa ili ne one će se jesti i bez mene. Kad netko kupi jedan kaput, oni uhvate 10 novih zečeva i rastrgaju krzno. A ona fani je obična glupača što sere naokolo, nekužim zašto to radi. Zadnji Uredio ice : 06-02-07 u 17:46. |
| | |
| | #66 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
| |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? Ovo je ispalo kao da će se životinje jesti jedne druge . Pa i hoće. Ako tigar može jesti antilopu i to je prirodni hranidbeni lanac, onda i ja mogu (jesti meso)!!!
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve Zadnji Uredio fuzija : 06-02-07 u 17:56. |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Krzno: da ili ne? Di ti vidiš da ja spominjem Crkvu?!? Iako bi mogao dosta toga napisat i o tome, lažnom moralu, ljudima koji se guraju u prvi red u crkvi itd... al ode u oftopik! Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
Da Fuzija, srao si nešto o tome kako je sve čovjeku, da životinje nemaju dušu, i sl. Zadnji Uredio ice : 06-02-07 u 18:08. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:25.