Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Meni nije ništa.. ostavi me na miru......

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-07, 20:16   #61 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Krzno: da ili ne?

Meni nije ništa.. ostavi me na miru...
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 00:00   #62 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
Ti stvarno nisi normala. Pa normalno stvar da je podređeno nama (ljudima). Tako nas je Bog stvorio. Da se krivo upravlja i gospodari ja nisam porekao. Al ovo je dokaz da ima onih koji više vole životinje nego ljude. A čini mi se da je i veći broj tema na ovom forumu usmjeren zaštiti životinja nego ljudi. Skandalozno da čitam ovako nešto.

Kad toliko izjednačavate životinje i ljude, ne vidim baš da se netko zauzeo za biljke. Niti u jednoj raspravi.

Možete vi bacat sličnosti i različitosti, volit ili ne volit životinje, al osporavat čovječnost nemojte. Kad vidim da mi na forumu odgovori pas, žohar ili žirafa možda onda. Bili bi vjernik ili ne, najveća ponata je ta da životinje nemaju dušu. Mogu imat osjetila boli ili što ja znam, al dušu ne.
Kako sam samo znala da ce se netko uhvatit Boga.
Da tako je, Bog je rekao ubijajte zivotinje tako da zene ratnih profitera mogu nosit krzno nedjeljom na kavici na špici?
Zivotinje nemaju dusu? Gdje si to cuo? U crkvi?
Meni je skandalozno ovo sta ti pises, moj pas ima vise ljubavi u sebi od nekih ljudi koje znam...
Da nema dusu, bili se veselio kad me vidi, bili bio tuzan kad me nema?
Koliko je samo bilo slucajeva da su psi uginuli od tuge zbog toga sta su ostali bez gazde/gazdarice?
O konjima i njihovoj plemenitosti da i ne pricam...
Zivotinje su privrzenije ljudima, nego neki ljudi koji lizu oltare Bogu.
Zato te lipo molim da vise ne spominjes kako je nesto Bog odredija, jer to nema veze s ovom temom.
I da, ja ne vjerujem u Boga ali znam da se drzim 10 Bozjih zapovijedi vise od ljudi koji se smatraju velikim vjernicima i ne zbog toga sto se bojim da cu zavrsit u paklu, jer ni u njega ne vjerujem ,nego zbog toga sta mi vlastita etika to nalaze... I za kraj, samim time koliko volim zivotinje pokazujem koliko volim i ljude!

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 15:30   #63 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

sve nekako, al ova je "najjača"

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
samim time koliko volim zivotinje pokazujem koliko volim i ljude!

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 17:11   #64 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

kad ste već skrenili sa teme:

Blackened is the end, Winter it will send, Throwing all you see, Into obscurity
Death of mother Earth, Never a rebirth, Evolution's end, Never will it mend
Blistering of Earth, Terminate its worth, Deadly nicotine, Kills what might have been
Callous frigid chill, Nothing left to kill, Never seen before, Breathing nevermore
Opposition...Contradiction...Premonition..Compromise
Agitation...Violation...Mutilation...Planet dies
Darkest color, Blistered Earth, True death of life
Termination...Expiration...Cancellation...Human race
Expectation...Liberation...Population...Lay to waste
See our mother, Put to death, See our mother die
Smouldering decay, Take her breath away, Millions of our years, In minutes disappears
Fire
Is the outcome of hypocrisy, Darkest potency, In the exit of humanity, Color our world blackened
blackened
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 17:38   #65 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Pa gledaj, životinje jesu manje inteligente od ljudi ali imaju osjećaje.

Meni je žao svih životinja koje su ubijene iz prehrambenih razloga ili da bi netko prodao kao kaput.

Stvar kzna je od toga što se životinje tamane u velikim brojevima iz jedinog razloga, a to je da netko proda kaput za 200 eura.

Meni je žao životinja i ja ih ne ubijam, ali okusio se ja mesa ili ne one će se jesti i bez mene.

Kad netko kupi jedan kaput, oni uhvate 10 novih zečeva i rastrgaju krzno. A ona fani je obična glupača što sere naokolo,
nekužim zašto to radi.

Zadnji Uredio ice : 06-02-07 u 17:46.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 17:48   #66 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Citat:
Ti stvarno nisi normala. Pa normalno stvar da je podređeno nama (ljudima). Tako nas je Bog stvorio. Da se krivo upravlja i gospodari ja nisam porekao. Al ovo je dokaz da ima onih koji više vole životinje nego ljude. A čini mi se da je i veći broj tema na ovom forumu usmjeren zaštiti životinja nego ljudi. Skandalozno da čitam ovako nešto.

Kad toliko izjednačavate životinje i ljude, ne vidim baš da se netko zauzeo za biljke. Niti u jednoj raspravi.

Možete vi bacat sličnosti i različitosti, volit ili ne volit životinje, al osporavat čovječnost nemojte. Kad vidim da mi na forumu odgovori pas, žohar ili žirafa možda onda. Bili bi vjernik ili ne, najveća ponata je ta da životinje nemaju dušu. Mogu imat osjetila boli ili što ja znam, al dušu ne.
Tebi je Crkva isprala mozak.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 17:49   #67 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
ali okusio se ja mesa ili ne one će se jesti i bez mene.
Ovo je ispalo kao da će se životinje jesti jedne druge .
Pa i hoće. Ako tigar može jesti antilopu i to je prirodni hranidbeni lanac, onda i ja mogu (jesti meso)!!!

Zadnji Uredio fuzija : 06-02-07 u 17:56.
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 17:56   #68 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Ovo je ispalo kao da će se životinje jesti jedne druge .
Pa i hoće. Ako tigar može jesti antilopu i to je prirodni hranidbeni lanac, onda i ja mogu!!!
jesi ti slip pored zdravih ociju?
Naziv teme: Krzno: da ili ne?
ne, "sto da jedem danas", "hranidbeni lanac" itd.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 17:58   #69 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Tebi je Crkva isprala mozak.
Di ti vidiš da ja spominjem Crkvu?!? Iako bi mogao dosta toga napisat i o tome, lažnom moralu, ljudima koji se guraju u prvi red u crkvi itd... al ode u oftopik!

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
jesi ti slip pored zdravih ociju?
Naziv teme: Krzno: da ili ne?
ne, "sto da jedem danas", "hranidbeni lanac" itd.
Nisam ja prvi spomenuo jedenje životinja nego ice, al i onako veći broj postova u ovoj temi oftopik

fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-07, 18:03   #70 (permalink)
ice
Banned

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Uopće to neću ni gledati, ne želim jednostavno...znam da su neki ljudi zvjeri kakvih nema. BTW. ubijamo se međusobno, mučimo... a kamoli kaj radimo životinjama.

Ali ne možeš uspoređivati djecu sa životinjama. Sjedni i razmisli.
S dužnim poštovanjem, ja bi tebe mogao uspoređivati s životinjama. Naime moja mačka ispred kuće ima veći iq od tebe.

Da Fuzija, srao si nešto o tome kako je sve čovjeku, da životinje nemaju dušu, i sl.

Zadnji Uredio ice : 06-02-07 u 18:08.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: krzno koza odjeca

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114