| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: ice S dužnim poštovanjem, ja tebe mogu usporediti s životinjom. Ma što ti je ice... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| charolastra | Re: Krzno: da ili ne? Životinje jesu podređene ljudima zato jer ne mogu same odlučiti žele li ili ne žele to biti. A kao i sve ostale stvari mi smo i to zlouporabili. Jedno je uzgoj životinja za hranu ljudima ali ne mogu vjerovati da nekom može biti u redu ubijati životinje samo zato da bi im ogulio kožu i ostavio ih da trunu po smetlištima, gdje je tu ljudskost? Jel je i ovo u redu? Jel bi tako trebalo biti?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Kupovanje krzna daje motivaciju ljudima da još više ubiju životinje. Jedan kaput se kupi, deset zećeva se oguli. Naravno, za razliku od ostalih pizdarija (npr. piratsvo) je legalno, naokolo ubijaju životinje kao da je to sport. Policija dahće nekome za vratom što je prodao cd za 20 kuna, dok ovaj s potpunim pravom zakolje tisuće životinja i zaradi pun kurac. |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Ja ovdje ne postam već dva dana, jer je tema otišla debelo u offtopic. A malo je i smješno što ste se dodirnuli "Boga" "lizanja oltara" i "morala". A za ovu zadnju riječ bi imala svašta reći, doduše ništa se ne bi odnosilo na krzno. Bilo bi OK kada bi se neki termini koji se koriste razlikovali i kada bi im se poznavalo značenje. Ice, ovaj put zaista neću ti dati nikakvo upozorenje, niti nikakve kartone. Ali ako nastaviš istim vrijeđajućim tonom protiv mene ili bilo koga drugog uredno ćeš biti upozoren. | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Osobno, ne obožavam previše meso, perad ne jedem, ne volim lov i možda mi je stoga vrlo lako biti protiv bespotrebnog, ne samo ubijanja već i maltretiranja životinja na bilo koji način. No u to ulazi i držanje pit bula u stanu etc. S druge strane, da u zapadnoj Hrvatskoj padne 3 m snijega i zahladi -35, u nedostatku Goretexa, obložio bih se ne samo krznom, nego i lišćem, najlonom i starim gumama, bez obzira na nositelja istog. Eto, možda krivo, alli tako mislim! ps - što se V.P. i F. XY.(ne znam prezime, ona što se slikala bez krzna, a s runom) tiče - bmk
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? ajme jeste se nasrali ovdje.... prvo i osnovno, moram to reci. krzno ne nosim, kozu također ne sjecam se kada zadnji put. i to nema nikakve veze sa mojom humanosti! jednostavno ne nosim jer mi nije fora i ne dopada mi se kako izgleda...jednostavno glupavo mi je vidjeti krzno oderano sa životinje na nekome, radije umjetno koje po meni ne izgleda nista losije od pravog samo što je pravo neki glupavi simbol prestiža, znači čista glupost! i tako....krzno ne. drugo...obozavam zivotinje i mrzim kada netko povrijedi ili naudi životinji, posebno sam slaba na mačke... ALI.... o ocemu vi tu serendate??? duša životinje...koja dusa zivotinje, ma otkud vam to? životinja je životinja, glupa je i točka. stvorena je da bi se mi ljudi prehranili i tocka. nasa je stvar sto smo mi od psa napravli najboljeg covjekovog prijatelja...ej mi smo to napravili!! nije pas to odlucio biti niti se on smilovao nama jer ima mozak i dusu...on je životinja stvorena da ga se trenira i uci kako se ponasati prema nama jer u suprotnom taj vas pas bi vas ugrizao...jer ponavljam jos jednom..on NEMA dušu!!!!
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| Administrator | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
ne vjerujem stvarno nemam riječi na ovo, stvarno nemam | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? nitko ne trazi da imas...vjeruj mi ja obozavam zivotinje i tvoj mi je pas bas sladak i pazila bi ga i mazila i sve pet. ali životinje su glupe i nemaju dusu. ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.

pusa