| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Krzno: da ili ne? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mama ali životinje su glupe i nemaju dusu. Mama, jel možeš definirat dušu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #84 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
Ako je stvorena da bi se prehranili jel stvorena da bi je maltretirali i mučili bespotrebno? Tko ovdje "serenda" pitam se... ako je životinja glupa po tebi.. jel to znači da nema osjetilo boli? Svi ste se uhvatili za nekakvo izjednačavanje životinja i ljudi, za nekakvo filozofiranje imaju li životinje dušu.. u to ne ulazim.. a niste se osvrnuli na one šokantne slike tretiranja životinja kao da su predmeti pokušajte jednom bar mislit srcem...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 07-02-07 u 02:21. | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slike govore više od tisuću riječi.. ne zanima me imaju li životinje dušu.. ali znam da sigurno osjećaju bol i da su živa bića i da nisu predmeti... i ovo sigurno zaslužuje našu pažnju i zgražanje... PETA TV:Trent Reznor - China Dog and Cat Fur Farm Investigation Iako sumnjam da ikog zanima, video prikazuje transport mačaka i pasa naguranih u kaveze, toliko ih ima da ne stanu u te kaveze, neki su već mrtvi a neki bez oka i jako ozlijeđeni.. mene je video rasplakao.. jer riječ je o mačkama i psima, koji se u toj snimci tretiraju poput kakvih predmeta, užasno nešto.. ovo svatko treba vidjet, neki od tih pasa i mačaka još uvijek nose ogrlice, što je dokaz da su bili nečiji kućni ljubimci...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 07-02-07 u 03:18. |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? Citat:
samo mi je glupo izjednacavati ljude i životinje. to nikad ne moze biti isto IAKO prije bi neke ljude pobila nego životinje. i da to je ono sto moje srce misli.... btw. kiki daj mi kazi one tvoje cipele od 2500 kn jel i one imaju dušu?????? ili je to samo koža? ![]()
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Administrator | Re: Krzno: da ili ne? kao prvo ja nisam nimalo licemjeran, kao drugo ti si rekla da su životinje glupe i da nemaju dušu, kao treće ja tako nešto nikad nisam rekao kao četvrto ubijanje životinja radi krzna i mučenje tih životinja je jedna stvar. pogledaj onu snimku gdje su one male tuljane ubijali. ja nisam vegetarijanac, jedem meso i volim ga pojesti, isto tako kao što mi je i normalno da nosim kožne cipele i kožni remen, iako zapravo nisam svjestan što je sve moralo biti radi mog tog remena i cipela i isto tako kao što i nisam svjestan što jedna svinja mora proći da ja ne bi bio gladan. i kaj ti sad uspoređuješ moje cipele sa dušom WTF? |
| | |
| | #89 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krzno: da ili ne? ponavljam jos jednom kiki, ja sam protiv krzna, ma i kože...ma što se mene tice mozemo svi biti vegetarijanci!!!! i obožavam životinje, ali volim gledati kako netko tko nosi kožne cipele napada mene zato sto sam rekla da su životinje glupe...znaci glupe, ne odvratne, ljigave, šugave...kaj nosis kozu? kaj ti nije zao te neke zivotinje kojoj je koza oderana zbog tvog fensi izgleda? e o tome ti pricam....
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Administrator | Re: Krzno: da ili ne? eto onda ajmo se prihvatiti teme da si ti rekla da su životinje glupe i da nemaju dušu, nemojmo sada o ostalom pričati, životienje su glupe i nemaju dušu i ja ti govorim da nisu glupe i da imaju dušu nemoj sada brkati 300 različitih pojmova, zašto ja nosim kožu ili zašto nosim krzno ili zašto jedem meso |
| | |
![]() |
| Tagovi: krzno koza odjeca |
« Domaći modni kreatori
|
adidas »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.