Pa ima svugdje gdje ima tkanine za kupiti.![]()
Raspravljate o temi krzno!!! hitno!!!! u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; JEL NETKO ZNA GDJE U ZAGREBU IMA ZA KUPITI KRZNO- UMJETNO NARAVNO!!! TREBA MI SAMO MALO( POLA METRA) ZA KAPUT, ...
Pa ima svugdje gdje ima tkanine za kupiti.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
nema gdje su materijali,gledala sam već!! jer neću ono bezveno krzno nego onako malo veće lepršavo a ne onako koje izgleda koda je pošišano, maltene ko deka!! znaš.....
Ne mogu ti pomoći, al drago mi je da tržiš umjetno.
ako si u zagrebu pogledaj u emporiu na kvatricu u vlaškoj ili jednostavno probaj pitat kod šustera (koja riječ) ili onih starih kožara jer oni znaju raditi sa različitim vrstama umjetne kože!!
- the chase is better than the catch -
Probaj u Zag - Magu (oni bi 100% trebali imati) na Britancu ili Pamigo, to ti na Vrapču, ali mislim da oni imaju i dućan u Vlaškoj imaš i onaj Altos na Trgu... Uglavnom, trebala bi imati tam gdje je pozamenterija (ili kako već...).
stupid is as stupid does
zagrebački magazin nema krzna,bila sam, a u emporiu ću još pogledat..... hvala vam u svakom slučaju!!!!
ma de sta se nerviras... odi u sumu i nadje nekog medjeda ili kojeg zeca i pod puskuoderi i da vidis krzna...
** broos before whores... **
ahahahhahah sve mi se čini da će na kraju tako i bit.... ahhahahahh
Meni ista stvar treba, ali u Osijeku! I to HITNO!!
Gdje se u Osijeku može kupiti umjetno krzno? Ali ne nešto gotovo od umjetnog krzna, nego onako na metre što mogu odnijeti krojačici da mi od toga sašije što zatražim. Ima li možda u Eurotekstilu? Ili ako ne, gdje ima?
Hvala unaprijed