| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi kupaći kostimi u Život i Stil forumu; Evo, ja nikako da krenem u ozbiljnu potragu za kupaćim....pa sam se sjetila pitati malo vas. Cure, kakve badiće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kupaći kostimi Evo, ja nikako da krenem u ozbiljnu potragu za kupaćim....pa sam se sjetila pitati malo vas. Cure, kakve badiće nosite? Oblik, boja (kupaćeg! ), sveDečki, nosite li slip, one široke bokserice, uske....Šta vam se sviđa, šta ne Uglavnom, u čemu se izležavate na plaži? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupaći kostimi E da... Ja nosim dvodjelne badiće. Gore trokut, dole gaćice (ni slučajno tange!!!) Ovo ljeto si možda kupim još jedan. Prošle godine sam imala dva. Plavi i rozi (nisu jednobojni, nego imaju i još neke crte, šare po sebi) A na plaži se volim izležavati i bez gornjeg djela. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupaći kostimi Još ti samo fali patkica i gumene rukavice ![]() Ja nosim one klasične bikinije, koji se vežu, imam crni, smeđi i na cvjetove... i imam jedan jednodjelni crni ali je kao dvodjelni samo se na trbuhu spaja, leđa su gola...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupaći kostimi Citat:
![]() 2 vatra, nemam baš takve, ali volio bi tako nešto nabaviti ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 22-06-07 u 12:52. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupaći kostimi Kad bi ja push-up obukla sise bi me ugušile pri plivanju ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupaci kostimi, plaza |
« Kape, kapice...!
|
croksice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.

), sve