| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi kupaći kostimi u Život i Stil forumu; ma laže, znam ja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| charolastra | Re: kupaći kostimi ma laže, znam ja ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kupaći kostimi ja volim jednostavne bikini badiće.imam jedan skroz crni i jedan svijetko rozi na bijele točkice,onako mucasti je,mekani ![]() volim da se vežu i gornji i donji dio, i to sa najtanjim špagicama ![]() pošto imam jelte,poveće poprsje,baš moram paziti na oblik gornjeg dijela. evo, npr,ovakvi tipovi mi se sviđaju... ![]() ovakav je taj moj rozi.... ![]() a ovaj badić si kupujem definitvno!!! odličan mi je ![]() ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,167
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ja volim šarene,na prugice i tako...ovakve nekakve: ![]()
__________________ kad smo rekli su PIJANICE!!!kad smo rekli su LUTALICE!!!kad smo rekli su KURVE!!!a kad reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!! Zadnji Uredio Wamp : 01-09-08 u 13:43. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupaći kostimi Citat:
super je,pogotovo kad pocrniš.....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,167
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupaći kostimi ovi kupaći su mi predobri.
__________________ kad smo rekli su PIJANICE!!!kad smo rekli su LUTALICE!!!kad smo rekli su KURVE!!!a kad reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupaci kostimi, plaza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:15.

rekli su PIJANICE!!!
rekli su LUTALICE!!!
rekli su KURVE!!!
reći će:JEDINO SU ONE ZNALE ŽIVJETI!!!