| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi kupujete li u Život i Stil forumu; nisam nikad ,a nikad ni ne bi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: kupujete li ne,nikad nisam....a nadam se da ni neću morat......
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupujete li Nemam nikaj protiv socond hand dućana, da se naći stvarno dobrih stvari. To nije "moranje", nemoram ni ja, ali nemam nikaj protiv takve robe i nošenja iste ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupujete li Ni ja. Pa recimo Britanke za koje se zna da imaju istančan ukus za modu se najviše oblače po tim second-hand trgovinama. Ja još nisam nikad, a u Brodu ni nema takav shop, ali zna se dogodit da iz ormara izvučem neku staru bakinu haljinu,ili npr. didinu staru kožnu jaknu, pa mi mama prekroji u nešto nosivo. A i znala sam se već mijenjat s prijateljicama, ja joj dam nešto što više neću nosit, ona meni nešto što je nosila kao mlađa a rukavi su joj kratki... i nije da to moramo.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kupujete li Zašto? Gdje je razlika? Misliš da je stvar kvalitete? Ja ne bih rekla. Evo moj primjer: - novo i jeftino: kupila sam košulju u MNG, na sniženju bila 70 kn. Obukla je 3x. U međuvremenu morala na njoj: popraviti gumbe, orukvice i ostali prošivi su bili totalno neuredni da sam i njih popravljala, kragna nakon 3 nošenja kao da je godinam bila pod trenjem... etc. - nošeno i staro: uzela tetinu košulju i '70 - ih god. Košulja u savršenom stanju. Orukvice, kragna i ostali rubovi nemaju ni traga nošenosti. Gdje je razlika? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: aaa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.