Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Lacoste u Život i Stil forumu; jel zna netko gdje ima za nabavit ove tenisice, bio sam danas u city centru u Lacoste dućanu i tam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-07-07, 20:46   #1 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,947
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Lacoste

jel zna netko gdje ima za nabavit ove tenisice, bio sam danas u city centru u Lacoste dućanu i tam nemaju poštenu tenisicu, jednom sam ove prve vidio u Peku i dok sam se ja par dana premišljao dal da dam 1220kn za njih one su nestale ????

Zadnji Uredio mab : 10-07-07 u 20:52.
mab je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 20:50   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Lacoste

Super su.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 20:53   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja imam ove druge skroz bijele, imaš ih u skalinskoj za kupiti, također i u castelu u ilici
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 20:55   #4 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan

skalinska?? di je ta ulica??
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:04   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Kod Tkalčićeve, prva ulica desno...

A imaš ih u onom dućanu kod Bobana (shobidoo ili kako se to piše) i da u Frankopanskoj u onom velikom Lacosti. Bila i vidila danas
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 00:19   #6 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

onda ću otić ovih dana
btw. kad si danas već bila, jel ima kakvoga sniženja??
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 00:25   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ima. 10%

Prvo sam pogledala, pa nisam vjerovala, pa mi se smijalo... Uglavnom kao i da nema.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 00:29   #8 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Uglavnom kao i da nema.
istina
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 19:08   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 1,895
dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Ja obožavam lacostu, i volim je nositi, ja kad ti tako nešto vidim i u to se zaljubim onda to i kupim jer znam da više neće biti... Tako sam si našla savršenu košuljicu reko ne idem sad probat budem koji drugi dan i nema više broja, nigdje, e, htjela sam... uf...
Odgovori sa citatom
Star 02-12-07, 12:33   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Poruka: 56
radiolog-hr se izdvaja iz mase
Talking Re: Lacoste

Ja sam si kupio 10 pari ovakvih tenisica od Lacoste-a ali u Vietnamu i svaki par sam platio 5 $ tako da se isplati...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lacoste

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103