| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Lacoste u Život i Stil forumu; jel zna netko gdje ima za nabavit ove tenisice, bio sam danas u city centru u Lacoste dućanu i tam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Lacoste jel zna netko gdje ima za nabavit ove tenisice, bio sam danas u city centru u Lacoste dućanu i tam nemaju poštenu tenisicu, jednom sam ove prve vidio u Peku i dok sam se ja par dana premišljao dal da dam 1220kn za njih one su nestale ????![]() ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! Zadnji Uredio mab : 10-07-07 u 20:52. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lacoste Kod Tkalčićeve, prva ulica desno... A imaš ih u onom dućanu kod Bobana (shobidoo ili kako se to piše) i da u Frankopanskoj u onom velikom Lacosti. Bila i vidila danas ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lacoste Ima. 10% Prvo sam pogledala, pa nisam vjerovala, pa mi se smijalo... Uglavnom kao i da nema.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Lacoste Ja obožavam lacostu, i volim je nositi, ja kad ti tako nešto vidim i u to se zaljubim onda to i kupim jer znam da više neće biti... Tako sam si našla savršenu košuljicu reko ne idem sad probat budem koji drugi dan i nema više broja, nigdje, e, htjela sam... uf... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: lacoste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

????