| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Lacoste u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: radiolog-hr Ja sam si kupio 10 pari ovakvih tenisica od Lacoste-a ali u Vietnamu i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Lacoste Citat:
![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Hehe...stvarno bi čovijek to pomislio,ali pošto je Lacoste-ova jedna od največih tvornica smještena upravo tamo to je neka realna cijena njihovih tenisica! Pogledaj ako ih imaš doma gdije su rađene...ili Vietnaim ili Thailand i China..... ![]() Ali mislim da sam se još mogao cijenkati jer i ovo je preskupo!! ![]() Njihova realna cijena je oko 2 $ !!!!!!!!!!!!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,056
![]() ![]() ![]() | Re: Lacoste Lacoste tenisice su meni shit. Kupila sam jedne negdje u travnju za 1.000,00 kn i katastrofa su. Bijele su i kožne. Koža je očito jako tanka, pa mi se jako brzo uništila i sad izgledaju kao da ih nosim već godinama. I da, inače jako pazim na svoje stvari, pa tako i na obuću i baš sam razočarana. Imam jedne Pumice iz 2.srednje i još su žive, a da ne govorim kako izgledaju bolje od ovih. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Lacoste ja sam si kupio prejebene al kad sam usporedio cijene u Konjsčinskoj i Avenue Mallu sam primjetio razliku...Avenue Mall - 948; Konjščinska - 40€.......................................................................................moto konjščinske - ˝Bolje od originala˝! |
| | |
![]() |
| Tagovi: lacoste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.