| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi maštam o..... u Život i Stil forumu; eto... tu možete napisati o čemu maštate što se tiče kupnje, ili npr stavljanja ekstenzija,noktića.... bilo šta š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | maštam o..... eto... tu možete napisati o čemu maštate što se tiče kupnje, ili npr stavljanja ekstenzija,noktića.... bilo šta što si želite kupiti....ili npr neki komad odjeće kakav bi htjeli kupiti a nigdje ne možete naći.... evo ja maštam o ekstenzijama,i ne mogu ih dočekati.... treba čekat dok se vratim s mora,toliko sam nestrpljiva da vam ja to ne mogu opisati.... i maštam o bijelim kratkim hlačicama kakve ne mogu nigdje naći.... da su uske,da imaju elastina,da je plitka pasica,i da su jako kratke....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: maštam o..... lakost tenisicama ![]() obozavam biele tenisice al me zivcira kad se smazu i onda ih moram prat al mi se neda stel bi nac negdje one tri frtaljke (bermude) al ih nea nigdje
__________________ Ja čitam High Times u smokin' nigga stilu Vozim cadillac, ločem sombrero tequilu Na moru je lijepo, al' na popravnom je ekipa ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: maštam o..... nesto te vozi, vozzi, vooozzziii....fiiiijuuuu... ![]() OT - Znam ponekad zamisliti nesto do detalja, i naravno, nema sanse da nadjem isto, onda se razocaram...fljas... ![]() trenutno ne mastam ni o cemu, uglavnom kupujem kad naletim na nesto sto mi se svidi, bez mnogo razmisljanja, u tim stvarima odlucujem 'na prvu loptu' i obicno to bude to!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| fear of the dark | Re: maštam o..... nekim užim modelom patika a da su vansice il conversice il možda čak i najkice... a nigdje ne mogu naći takve neke koje mi se sviđaju...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

sve da mi pase uz trepavice