| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? u Život i Stil forumu; Evo ovako ... imamo 3 bajne djevojke sa 3 konkurentne televizije... vi dragi ljudi odlučite koja zaslužuje zlato ... molim obrazlož... |
| Vidi Rezultate Anketa: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek???? | |||
| Koja je jača? | | 3 | 60.00% |
| Voditeljske kvalitete? | | 2 | 40.00% |
| Glasači: 5. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 966
![]() ![]() ![]() | Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? Evo ovako ... imamo 3 bajne djevojke sa 3 konkurentne televizije... vi dragi ljudi odlučite koja zaslužuje zlato ... molim obrazložite ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 966
![]() ![]() ![]() | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? Znaci katastrofa sve tri .... meni je bilo smjesno sad nedavno na TV Novoj reklama za Farmu ... neznam sta su onog Dreleta uopce stavili na telku.... ionako ne stane u kadar mislim kombinacija on i Mia + jos u dnevniku je bila reportaza kako djele nekakve antene po selima kako bi ljjudi mogli gledat njihovu maticnu tv kuću živa istina... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? Ja ne kužim ovu anketu ![]() Al ja biram Vanju.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? Anketa je u rangu one - "Što je brže ili fićo?" ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? nisam ni ja skužio. koja je jača ili voditeljske kvalitete? kaj ja znam, pišekica.
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? Ja uopce ne kuzim anketu i glasao sam za voditeljske kvalitete,premda ni sam ne znam zasto ni sto to znaci
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? vanja mi nekak ukočeno djeluje dok vodi. prešablonski. svaki put kad okrenem na ekskluziv imam deja vu. treba malo promjene
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
![]() |
| Tagovi: croa a porter, estrada, moda, revija, show |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.