| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mirin979 Ja uopce ne kuzim anketu i glasao sam za voditeljske kvalitete,premda ni sam ne znam ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek???? | |||
| Koja je jača? | | 3 | 60.00% |
| Voditeljske kvalitete? | | 2 | 40.00% |
| Glasači: 5. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? Citat:
__________________ ¤ nEm0guCe jE ziVjeTi d0k nE pr0nAdjes nEst0 zA st0 vRijeDi umRijeTi ¤ | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? Sve tri mi idu na živce,neznam tko ih je uopče stavio na televiziju!!
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,716
![]() ![]() | Re: Mia Kovačić , Vanja Halilović ili Nikolina Pišek ????? ja glasam za opciju br. 3... Koji je tebi qrac bio da si stavljo ovu anketu... ![]() nije tebi lako... ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno, da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana... HRVATSKA! |
| | |
![]() |
| Tagovi: croa a porter, estrada, moda, revija, show |
« croksice
|
Ekstenzije »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.