| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi moda za "gikove" u Život i Stil forumu; nisam našla da je bilo... Evo , dragi moji kompjuteraši/forumaši, ipak ima način da se uljepšamo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | moda za "gikove" nisam našla da je bilo... Evo , dragi moji kompjuteraši/forumaši, ipak ima način da se uljepšamo ![]() Copy (4) of 95690_geekjewerly.jpgCopy of 95690_geekjewerly.jpgCopy (2) of 95690_geekjewerly.jpg95690_geekjewerly (Medium).jpg ts-geek.lg.jpgt_126.jpgram_necklace.jpg i konačno se bacimo u akciju: resistor-pr0n.jpg (šala) ![]() Zadnji Uredio vatra : 14-07-07 u 10:14. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: moda za "gikove" A ja ne znam što sa starim ramima ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moda za "gikove" Ma to nije nista, treba ipak tretirati old school kao vecu foru. Ono ocale sa debelim plasticnim okvirima tipa Buddy Holly, karirani pulover i stroga kosulja ispod, eventualna kravata...tregere nezamijenjivo....za dame, suknja do ispod koljena od tvida naravno (mekseg nekog), za gospodu ipak za ljetne vruce dane hlace do ispod koljena ili zargonski receno trofrtaljke, sa vezanjem, u lezernijem izdanju mogu i mrkva hlace podvrnutih krajeva... Mislim da bi onakav nakit samo izbacio geek iz mode... ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Tagovi: moda, quotgikovequot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.