| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Modne Kritike u Život i Stil forumu; evo vidio na jednom forumu pa sam odlučio da će i ovdje biti zanimljivo da malo kritiziramo i glumimo modne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modne Kritike Mirna Maras mi je jako slatka uvijek.. šta god da obuče.. ali ona se uglavnom ne zna oblačit... Monika da ali i ona koji put obuče nešto da se pitaš jel pala s marsa... tu mi nijedna nije dobro obučena... btw super tema |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Modne Kritike ohhh tema za mene,fashion guru ne znam koja je prilika ali monika strašno....mislim taj leopardov ili šta je to već uzorak na joškama ti nikako ne paše,a ovo dolje je li to haljina ili hlače za snowboard,frizura totalni promašaj isto kao i narukvica na desnoj ruci...mislim za jednu takvu divu grozno.sva sreća da se cipele ne vide jer mi ne miriše na dobro mirna kao što kolegica kaže šta god odjene izgleda isto,pa najbolje da se ni ne odjeva...haljinica sa uzorkom cvjetića slatka ali onaj lila/ljubićasti šalić izgleda ko pupčana vrpca...i ne paše s ostalom kombinacijom,cipele su ok ali mislim da je bilo i boljih rješenja,jedne lagane balerinke bi znatno popravile dojam ![]() ...mala zamjerka na onim lisičinama oko ruke,ipak ja se držim onog manje je više. frizura preklasična a'la željko mavrović ali može proći u nedostatku boljih rješenja.![]() ![]() vaše pohvale i kritike šaljite na fashion_guru@redcarpet.novatv.hr također na istoj adresi možete se učlaniti i u moj fan club...i gledajte red carpet
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Modne Kritike štefica - čista katastrofa. fura tu suknjicu cijelo vrijeme, zar joj još uvijek nitko nije rekao da je odvratna? pa to više ni 10-godišnjakinje ne nose. Majica također, nije sve u rupicama šetfice..ima nešto i u lijepom v-izrezu i recimo crnoj boji... ova kojoj ne mogu se sjetiti imena - materijali užaš, i što je još gore u njemu je od glave do pete. monika - sportski gornji dio nikako ne mogu spojiti sa ovim užasom dolje. pa šta je to? neki svemirski stil? jel to suknja? ili se umotala u ukrasni papir? nina - previše svega. boja, uzoraka, kao da je povadila sve iz bakinog ormara i nabacala na sebe.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modne Kritike Hmmm...Kiki kao da znaš da na tom forumu uglavnom postam samo na ovu rubriku...??? A šta da kažem živa katrastrofa ova Violićka, kao da je otišla u Kazahstan i zamolila sve bakice da joj daju svu tkaninu u svim mogućim šarama pa da ona to stavi na sebe... nemam riječi osim KATASTROFA!!!!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: kritike, modne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

Nina je takva kulerica da je to neviđeno...