| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Modne Kritike u Život i Stil forumu; Crno je zakon, ali znam šta joj fali! Meeeeesaaaaaaaa!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Modne Kritike Isuse Bože, zar ste vi slijepi..Haljina možda i je lijepa, ali na nekom drugom. Pa Poshica može lijepo izgledati isključivo ako se odjene u snješka bijelića... Dakle, ne kritiziram njezin izgled jerbo nisu svi rođeni "apoljonovi potomci" kao npr. ja ...Ali dušice, prekrij te batke tanke, sakrij nedostatke i izbaci adute. Makar ne znam što imaš za izbaciti, ali sigurno si dobra u duši. Te nožice su 'ko da ih pereš u pivskoj boci, k tome još i krive u pm, ova haljinica to ne oprašta..Đizs, zgledaš kakti Popajeva Oliva...Dalje, frizura a'la Marilyn Manson baš nikako ne paše uz ove cvike zvane "bumbarov let u nepoznato". Torba prevelika, cipele su mi ok ali mislim da ona to može bolje, kao što je netko već rekao više na "špic". Sve u svemu, dobar opći dojam bi bio možda kad bi to nosio netko drugi, ovako je katastrofenzi ![]() Do čitanja ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modne Kritike Ova plava haljinica i crvena tunika na Brook su mi predobre (ali bez rukavica) - ja bi još eventualno stavila neki široki crni remen
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modne Kritike Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Modne Kritike na prvoj slici dobro izgleda, a na drugoj nekak zdepasto nevolim nešto te uske i dugehaljine, jedino u tamnoj boji dobro izgledaju
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kritike, modne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.

...Ali dušice, prekrij te batke tanke, sakrij nedostatke i izbaci adute. Makar ne znam što imaš za izbaciti, ali sigurno si dobra u duši. Te nožice su 'ko da ih pereš u pivskoj boci, k tome još i krive u pm, ova haljinica to ne oprašta..Đizs, zgledaš kakti Popajeva Oliva...Dalje, frizura a'la Marilyn Manson baš nikako ne paše uz ove cvike zvane "bumbarov let u nepoznato". Torba prevelika, cipele su mi ok ali mislim da ona to može bolje, kao što je netko već rekao više na "špic". Sve u svemu, dobar opći dojam bi bio možda kad bi to nosio netko drugi, ovako je katastrofenzi