Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Modne Kritike u Život i Stil forumu; nećeš valjda majicu ima ispod?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-10-08, 19:08   #71 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,354
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan
Re: Modne Kritike

nećeš valjda majicu ima ispod?
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 19:10   #72 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Majica s majicom ispod je za "modne kritike", majica bez ičeg ispod (ili grudnjaka) je za akciju
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 21:24   #73 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Meni se ne sviđa.
Odgovori sa citatom
Star 09-10-08, 22:11   #74 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,411
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Majica s majicom ispod je za "modne kritike", majica bez ičeg ispod (ili grudnjaka) je za akciju
sljedećih dana ću provjeravat akciju malo češće
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 15:40   #75 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,596
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Jesam li ja totalno izgubila ukus ili šta se dešava...

Majica je iz Buudoir-a i bila je skupa ko sam vrag.
bez te informacije ne bi mogla zivjeti
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-08, 18:46   #76 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,899
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Evo ga... ovo je košulja za ja se nadam ovaj vikend vanka+ispod samo grudnjak
meni se ne svidja.. meni je to dobra majica za izlazak medju pcele, naravno uz odgovarajuci sesir. nhf

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-08, 11:32   #77 (permalink)
Kiss my ass

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
sljedećih dana ću provjeravat akciju malo češće
Uzaludno

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
meni se ne svidja.. meni je to dobra majica za izlazak medju pcele, naravno uz odgovarajuci sesir. nhf

Odgovori sa citatom
Star 11-10-08, 12:49   #78 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Jesam li ja totalno izgubila ukus ili šta se dešava...

Majica je iz Buudoir-a i bila je skupa ko sam vrag. A trebalo mi je 15 min. dok skužim kako se oblaći... otišla sam na živcima

iskreno...nije mi majica lijepa.
U njoj izgledaš deblje, a prema svim tvojim ostalim fotkama vidim da nisi debela.....znači problem je u majici.
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-08, 17:47   #79 (permalink)
Kiss my ass

Deblje????????? Zar može još deblje nego kaj sam sad?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Onda zaista ne valja, ali će uprkos tome ići sutra na mene, pa nek' ljudi komentiraju i gledaju To je željeni efekt.
Odgovori sa citatom
Star 11-10-08, 18:08   #80 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Mozda majica jednostavno nije fotogenicna.

Imam dojam da bi bila bolja bez ijednog rukava, sa nekom zanimljivom majicom na špaline (bretele) ispod.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kritike, modne

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114