| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi moje nove cipelice u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: mab jesu to oriđiđi cipele da... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #124 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 36
![]() | Re: moje nove cipelice A meni su nekak preseljacke,ne znam..precajkaste... volim stikle,al da ne izgledaju seljacki...a ovo mi malo baca na to...ova plocica naprijed bas i ne... no dobro,svatko ima svoj ukus,ne bi bilo dobro kad bi svi imali isti... ![]() |
| | |
| | #125 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice volio bih vidjeti lijepu žensku nožicu tj. stopalce u takvim štiklicama, ali ona pločica je po meni definitivno višak.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #128 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice đizs svima smeta ta plocica...a sigurna sam da je na plocici nacrtano malo srce a ne da pise dior nebi svi tolko srali...ne znam...mozda tako izgleda na slici..ali inace nije to uopce to tako upadljivo vec su stikle jako profinjene i elegantne..i pre lijepo izgledaju..a nisu ni malo seljacke ni prekicaste.. ja razumijem kad je netko ljubomoran...its ok |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, cipelice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:43.