| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi moje nove cipelice u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: L o r e n a ja se spremam za svadbu u 5mj.. nisam ih mogla zaobić.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Citat:
![]() A peta...ajme kako je tanka! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: moje nove cipelice Citat:
de stvarno si BITCHarka..nema šta...al kad si već tolka sponzika mogla si si naći malo boljeg.. al bravo za gazdu iliti ![]() ...![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice E, i emo sebi kupio bakandže za specijalne uvjete... ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #158 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Ja namjeravam ovih dana...Trebaju mi jedne crne s malo nižom petom, jer su u mom ormaru samo balerinke i štikle. ![]() Vidiš, vidiš, ove Iochnessine su mi lijepe, ali za mene malo preozbiljne. Ja inače obožavam kupovat' cipele, ali to najčešće završi loše jer mi cipele moraju bit broj 35, eventualno 36, a to užasno teško nađem ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice čuješ ti to, fatboy? skup sport.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, cipelice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.