| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi moje nove cipelice u Život i Stil forumu; pa kad njih stavim sve drugo mora biti otprilike jednobojno (npr. crno) tako da samo one dođu do izražaja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Celebrity | Re: moje nove cipelice pa kad njih stavim sve drugo mora biti otprilike jednobojno (npr. crno) tako da samo one dođu do izražaja i naravno bez nakita i ostalih dodataka (eventualno crveni pojas ili crvena traka za kosu)
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| charolastra | Re: moje nove cipelice Citat:
![]() Baš su zgodne
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Moja baka ima iste takve.Al moja baka je malo moderniji tip bake i nije jako stara.Ima 78 godina i jebaca od 67.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Citat:
joooooj, upravo to ću da kažem jednoj maloj kad me opet budem tlačila :"jel tak da su mi dobre (tenisice,hlače,maica,frizura,noge,pramenovi itd) jelda da jesu?"
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, cipelice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.