| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi moje nove cipelice u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: daidza Dobre su ti cipele deedee +1... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Citat:
Meni se ne sviđaju cipelice. Nisam neki ljubitelj lakiranog niti florescentnog. A ni mašnica. Ali ako se tebi sviđaju ![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Celebrity | Re: moje nove cipelice Citat:
volim neobične stvari,zato i ne očekujem da će se svima sviđati!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #35 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Citat:
niste normalni! ![]() Citat: ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | ||
| | |
| | #36 (permalink) |
| Purger | Re: moje nove cipelice deedee...rep+ za batak al mi se cipele ne sviđaju !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice moja baka je najbolja baka i samo moja baka al ak bas hoces mozemo se mjenjat ili ti ja mogu prodat svoju.Cijena po dogovoru.Placanje virmanom,naturom i gotovinom Deedee a kaj se tice tvojih cipelica lutalica i nogica mogu reci samo ono sto bi i dzej rekao pridjem i kazem bit cu kratak,cupi imas dobar batak Lijepo ti stoje i ja bi te zenio
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
deedee i ja volim klasično, pa valjda ne volim lakirano. ali evo na nozi ti izgleda super i imaš dobre noge. ![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Cipelice su ti orginalne, zato mi se svidaju iako neznam bili ih ja nosila... U svakom slucaju tebi dobro stoje. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
to su stihovi bore čorbe.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, cipelice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

pusa

niste normalni!