| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi moje nove cipelice u Život i Stil forumu; Lijepe noge i da, cipelice ti dobro stoje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jebote...cura je kupila cipele po svom ukusu zbog čega je bila jako sretna i htjela je to što je sretna podijeliti s ekipom s kojom provodi ovdje dane i noći....a neki navalili s bljak, užas i slično...ako vam se ne sviđa...ne sviđa i super.....svatko ima svoje....ali je dee dee prva cura osoba na portalu koja je tako nešto napravila....kupila, slikala i postala na forum.....čak i kad smo pitali..slikala je kako joj stoji....rep+ na stavu i što je ispravna
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice joj kako ti je braco bezobrazan ![]() cipelice necu komentirat jer nisam strucna osoba za to, ali kao sto su drugi rekli "batak je na mjestu" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Citat:
| |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Banned | Re: moje nove cipelice Citat:
| |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: moje nove cipelice Moguce al ja znam za ovu verziju YouTube - Dzej - Ritam da te pitam
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Celebrity | Re: moje nove cipelice danas sam ih prvi put prošetala po gradu! kako su ljudi smiješni,nema osobe koja nije pogledala u cipele i nešto komentirala! baš kao što je draga mama rekla: očito sam "šokirala" ljude! barem će danas imati o čemu pričati ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cipele, cipelice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:22.

crvene su, lakirane i bas su zato neobicene i ja bi voljela "šokirati" ljude hodajući po Osijeku sa tim cipelicama
to su stihovi bore čorbe.