| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Moje nove tenisice u Život i Stil forumu; Dosadno mi je pa sam se sjetio da postoji tema o novim cipelama, evo jedne za tenisice onda dakle nabasao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Moje nove tenisice Dosadno mi je pa sam se sjetio da postoji tema o novim cipelama, evo jedne za tenisice onda dakle nabasao na ove, mislim da su stariji model ali su mi se odmah svidjele kad sam ih ugledao. ne da mi se tražiti fotić pa su malo lošije slike ajmo, da vidimo vaše tene
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Moje nove tenisice ja imam adidaske Jabon Stripes stare a bar 4-5 godina, tek sad vidim da mi pertla puca, kad bi našao opet isti taj model, kupio bi ih isto trena.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moje nove tenisice Odlične su! di si ih uzo i kolko para? ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Moje nove tenisice moja kolekcija lijeve su vec sve poderane iznutra, a desne me pakleno zuljaju ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Moje nove tenisice top shop, bilo nekakvo sniženje pa su koštale parsto kn, baš ono jeftino
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.

?