| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Muške majice u Život i Stil forumu; Pa ja uopće ne vidim u čemu je problem? Majica = imaš dva rukava, otvor kroz koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muske majice Pa ja uopće ne vidim u čemu je problem? Majica = imaš dva rukava, otvor kroz koji se oblači, otvor kroz koji provučeš glavu, i to je to. Još ako hoćeš, imaš za koletom (ovratnikom) ili bez njega, sa botunima (dugmad), patentom ili bez. A kakve bi ti krojeve? Sa tri rukava? Za sedam otvora za provuć glavu? O čemu govoriš? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Muske majice Citat:
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Muske majice Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muske majice Citat:
Šta je to "elegancer"? I nisam dobio odgovor na pitanje kakvi bi to bili "drugačiji krojevi majci za muškarce"?. To mi nije jasno. Pa nije to ženska večernja toaleta pa da ima 1000 varijacija. Majica ko' majica - forma je ista, razlike su u bojama. Zar nije tako?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muske majice Majica ko' majica - forma je ista, razlike su u bojama. Pa u tom i jest problem,sve su iste,ja sam pitao da li kreativnost zavrsava na tome da su sve iste ili u vecini slucajeva jaaaaako slicne jedna drugoj.
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške majice Pa mene zanima što ti očekuješ? Tri rukava? Dva otvora za glavu? Majicu sa nogavicama? Ne kontam šta hoćeš reć ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: majice, mu353ke |
« milanska odjeća
|
Kravate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:30.