Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Muške majice u Život i Stil forumu; Pa ja uopće ne vidim u čemu je problem? Majica = imaš dva rukava, otvor kroz koji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-06, 00:25   #11 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Muske majice

Pa ja uopće ne vidim u čemu je problem?

Majica = imaš dva rukava, otvor kroz koji se oblači, otvor kroz koji provučeš glavu, i to je to. Još ako hoćeš, imaš za koletom (ovratnikom) ili bez njega, sa botunima (dugmad), patentom ili bez.

A kakve bi ti krojeve? Sa tri rukava? Za sedam otvora za provuć glavu?

O čemu govoriš?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 12:31   #12 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,911
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Mislite, ovakve majice uz tijelo?

No offense, mate...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 12:34   #13 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,459
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

nisi je bas morao cijelu razvuc
dobro ajde, ali to je jedna od mozda dvije koje imam

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-06, 12:54   #14 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 4,911
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: slay
dobro ajde, ali to je jedna od mozda dvije koje imam
Odgovori sa citatom
Star 10-09-06, 00:40   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 673
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

Citat:
Pravi autor: damfisk
Pa ja uopće ne vidim u čemu je problem?

Majica = imaš dva rukava, otvor kroz koji se oblači, otvor kroz koji provučeš glavu, i to je to. Još ako hoćeš, imaš za koletom (ovratnikom) ili bez njega, sa botunima (dugmad), patentom ili bez.

A kakve bi ti krojeve? Sa tri rukava? Za sedam otvora za provuć glavu?

O čemu govoriš?
za tebe znamo da si "elegancer" pa ti to i nije toliko bitno! To kaj se tiče majica i općenito izbor garderobe za muške, kod nas je katastrofa. Može se nać dobrih stvari samo treba obić pola grada, posebno kad i cijena ulazi u obzir! Uskoro će se sagradit "shopingcity" u Zagrebu pa nećemo morat u Austriju... veliki izbor, relativno jeftino...
Odgovori sa citatom
Star 10-09-06, 10:12   #16 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: Servant
Mislite, ovakve majice uz tijelo?
Da, užas

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-06, 14:53   #17 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: zagi_5
za tebe znamo da si "elegancer" pa ti to i nije toliko bitno! To kaj se tiče majica i općenito izbor garderobe za muške, kod nas je katastrofa. Može se nać dobrih stvari samo treba obić pola grada, posebno kad i cijena ulazi u obzir! Uskoro će se sagradit "shopingcity" u Zagrebu pa nećemo morat u Austriju... veliki izbor, relativno jeftino...

Šta je to "elegancer"?

I nisam dobio odgovor na pitanje kakvi bi to bili "drugačiji krojevi majci za muškarce"?. To mi nije jasno. Pa nije to ženska večernja toaleta pa da ima 1000 varijacija. Majica ko' majica - forma je ista, razlike su u bojama. Zar nije tako?

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-06, 15:52   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 654
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Majica ko' majica - forma je ista, razlike su u bojama.
Pa u tom i jest problem,sve su iste,ja sam pitao da li kreativnost zavrsava na tome da su sve iste ili u vecini slucajeva jaaaaako slicne jedna drugoj.
Odgovori sa citatom
Star 10-09-06, 17:54   #19 (permalink)
women loving misogynist

Re: Muške majice

Pa mene zanima što ti očekuješ? Tri rukava? Dva otvora za glavu? Majicu sa nogavicama?

Ne kontam šta hoćeš reć

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-09-06, 19:22   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Muške majice

ahahhahah
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: majice, mu353ke

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108