| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Muške majice u Život i Stil forumu; uostalom šta fali majicama uz tijelo? to je baš seksi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-06
Poruka: 307
![]() | Re: Muške majice Omahen u potpunosti se slažem s tobom. Ja bih recimo kupio majicu sličnu onoj koju su nosili nogometaši Barce prije 50 godina. Ne znam kako da ju opišem. Ispod brade izgleda kao da ju je netko pleo - to je umjesto gumbi ili patenta. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Muske majice Citat:
Ne znam šta ti sad točno zamišljaš pod drugačijm krojevima...ništa posebno al ne ni posve slično! Također i za muške ima (ne baš 1000) više varijanti...od već spomenutih uskih, širokih, polo, na "ve", sa đepićima, sa kapuljačom, različitih kragni, rukava (asimetrija), maštoviti "natpisi" (ne pretjerano), razderane...itd...
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muške majice Citat:
A šta se tiče "drugačijih krojeva" - pa to sam i ja rekao: varijacije postoje - kolet, bez koleta, sa botunima, na V, na okruglo, sa džepima, bez njih... Zato i pitam šta on u stvari hoće?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 11-09-06 u 01:17. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: majice, mu353ke |
« milanska odjeća
|
Kravate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.