Klasika, ništa prenapadno i da može i na odijelo i na jeans hlače... Nikakav kič, sjajilo i slično...
Raspravljate o temi Muške cipele u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Evo da i ovo otvorimo... kako svi znamo da možeš bit i maneken i neznam šta i kako dobro obučen ...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Klasika, ništa prenapadno i da može i na odijelo i na jeans hlače... Nikakav kič, sjajilo i slično...
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
ove "sporcke" su mi recimo oke.... na trapke i neku košuljicu čist' fajn....
![]()
Ali samo da nemaju pertle...![]()
a jbg sad.... ja sam zadnjih neznam koliko cipela i tenisica imao bez pertli.... ali sad sam opet počeo kupovat s njima![]()
A jbg, tako ti došlo... Ja ne pamtim kad sam zadnji put imao cipele sa njima...
I da, nisam ljubitelj smeđe boje...![]()
nisam ni ja nešto pretjerano... ali sam si predzadnje lacostice kupio baš smeđe... to je moj prvi kontakt s nečim smeđim...barem šti se obleke tiče
a pertle... a zavisi sve, ako mi se nešto svidi, nebitno jel ima ili nema....![]()
Slažem se, oblik mi je najbitniji i udobnost naravno, moraju biti udobne i za vožnju i šetnju...![]()
Kako sam dugogodišnji fan Skechersa pokazati ću neke primjere koje bi ja si ubo kad bi ih našo u grdu ili bolje rečeno išo tražit u grad.
Jest da zgledaju tenisicasto, ali sta kad mi je všeč taj stil
![]()
Ili nest bas cipelasto, ali malo je glomazno ipak. No, rađe tak nešto nego one špahtlice
![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Prva slika:![]()