Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 12

Na čemu štedite?

Raspravljate o temi Na čemu štedite? u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Prvenstveno se pitanje odnosi na čemu štedite kada kupujete garderobu. (podforum moda). Ja nikad nisam štedjela na dobrim čizmama, to ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Na čemu štedite?

Prvenstveno se pitanje odnosi na čemu štedite kada kupujete garderobu. (podforum moda).

Ja nikad nisam štedjela na dobrim čizmama, to je moralo biti najbolje i cijena se nije gledala... 1500 kn ako treba ja dajem odmah ako znam kako su dobre i sutra mi neće procuriti.
    Također imam veliki fetiš na skupe traperice i torbe. To volim, to mi je neki "zaštitni znak" i kad vidim Diesel, Salsa, Seven ja "odlepim"

Ali zato sam znala biti poprilična cicija kada se trebala kupiti kakva majica, balerinke, roba za plažu... jer znam da to mijenjam čim mi ne odgovara i čim sezona mine.

Da čujem vas... na čemu se štedi, a za što dajete i ne pitate za cijenu.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Re: Na čemu štedite?

ni na čemu ne štedim. kupim što mi se sviđa i pritom se ne obazirem na marke. skupa roba često ne opravdava kvalitetu. uglavnom znam procijaniti koliko što vrijedi. tako da mi se neće desiti da za neku glupost dam 1000kn samo zato jer gore nešto piše. osobnost se ne nadoknađuje skupom odjećom ni asesoarom.
    ako neka stvar vrijedi, kupujem. bile to natikače za osamsto kuna, il neke druge stvari,što vrijedi to i košta, al ima i da košta, a brate mili ne vrijedi ni trećinu od istaknute cijene.

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

slažem se sa svim što je moneypenny rekla...inače ja jedino ne štedim kad je sportska odječa i obuća u pitanju.. znači volim markirane trenerke i patike(tenisice), a sve ostalo može biti bilo kojeg proizvođača bitno je da mi dobro stoji i da se dobro osjećam u tom što nosim, također neću dati puno novca za torbe, kaiše i slično.. to mi je bacanje novca
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

štedim trenutno na svemu ...jbga, kriza je...
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Na svemu.

prof. Foruma Avatar od korisnika opaka
    Datum registracije
    02-06-07
    Poruka
    1,902
    Liked
    2 times

na ljekovima
    Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Na trapericama.

Ne pada mi na pamet dati preko 300kn za njih. Općenito ta većina skupe robe (markirane) je precijenjena.
    Hvala B na outletima i na "nosu" pronaći stvar koja mi se sviđa za malo para.

Izdvojit ću tenisice, za to mi nikak nije teško "pljunit" jer sam većinu vremena u njima (pa i na poslu!).

Trenutno sam uštedjela na pozivnicama jer je potrebna samo mašta i kreativnost.
    Danas je napucana cijena često obrnuto proporcionalna kvaliteti.
    Zadnji Uredio dorina : 17-03-10 u 22:18
    stupid is as stupid does

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Na majičicama. Jedina na njima.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

Regularni forumaš Avatar od korisnika saherica
    Datum registracije
    18-06-09
    Poruka
    357
    Liked
    35 times

Na čemu štedim? Kupujem ono što mi je potrebno... ponekad i nešto bez čega bih mogla, ali eto - svidi mi se pa moram to imati...

Kupujem uvijek kvalitetne stvari i mislim da upravo time štedim jer su duže u upotrebi i čestim pranjem ne gube na kvaliteti . One su u pravilu malo skuplje, ali zato ne gomilam puno toga

Na čemu ne štedim, a mogla bih? Na torbama i cipelama... samo pssssssssst (i ja mislim da ih imam previše )
    Život je kao vožnja biciklom, treba neprestano ići naprijed, bez zaustavljanja,
    da se ne izgubi ravnoteža (Albert Einstein).

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
    štedim trenutno na svemu ...jbga, kriza je...
    baš tako

inače, shvatila sam da nikako ne treba štedjeti na cipelama, naročito čizmama jer nema ničeg goreg od neudobnih cipela i krvavih žuljeva, ja od toga odmah postanem nervozna

inače uglavnom kupujem ono što mi se sviđa i što mi je potrebno (nekad čak kupim i ono što nije potrebno, ali ti trenutci su mi sad već blijedi u sjećanju )

također pazim da mi odjeća za posao bude kvalitetna (košulje, sakoi, hlače), a ono "za svaki dan" i nije tako bitno, glavno da mi dobro stoji i da "na nekaj liči".......kad mogu onda preferiram kvalitetu iznad kvantitete
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku