| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi nova kampanja od Levi's-a - Unbuttoning u Život i Stil forumu; 501 opet rulz... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: nova kampanja od Levi's-a - Unbuttoning Predobro ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 127
![]() | Re: nova kampanja od Levi's-a - Unbuttoning Odlična je reklama...došlo mi je u jednom trenutku da i ja iskušam sreću i probam uskočiti u traperice, ali mislim da to ne bi najsretnije završilo...u najboljem slucaju prosla bih sa par lomova!
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: nova kampanja od Levi's-a - Unbuttoning možda u neki broj 200, inače nema šanse ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« Pederuse
|
Boja za odjeću »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:47.