| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi novi modni hit u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Hagan_Bajan mama, kaj ti se ne sviđa??! da to nosis sigurno bi u kavani povecala promet za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi modni hit Citat:
prije da bi svi pobjegli kad bi to vidjeli ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: novi modni hit Citat:
Da biste zapravo upoznali Japance morate si nabaviti ovo: DOP Literrra & stripoteka // "Jegulje, grah, bukkake – Vodič kroz japanske seks-fetiše" - V.GRGIĆ (Jesenski Turk), preporucujem citanje jedino na prazan zeludac...nesto jos o knjizi: T-Portal mama to ne moze obuci u kafani jer bi musterije mislile da su se napile, pa ne bi nista vise narucivali - mama bi mogla kafanu zatvorit ![]() Zadnji Uredio peacock : 21-10-06 u 12:42. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: novi modni hit pa kakve to musterije imas?? da ti ne radis u saborskoj kantini?? ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: modni hit |
« Veličine sisana
|
Kožna jakna »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:51.

da to nosis sigurno bi u kavani povecala promet za 100%