Traperice, košulja (van), neka kravata (može i boje kao i haljina partnerice da budete usklađeni) i starke.
Raspravljate o temi Oblekica *-* u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Nisam znao gdje postat temu, pa sam opalio ovdje Znaci ovako ocekujem kakvu takvu pomoc Partner sam na maturalnoj Apsolutni ...
Traperice, košulja (van), neka kravata (može i boje kao i haljina partnerice da budete usklađeni) i starke.
Ako te bveć ženska zamolila da je pratiš na maturalnu, a ti nisi u stanju na sebe stavit nešto prikladno (ergo, odijelo i kravatu) onda je pametnije da ni ne ideš
![]()
Ma imam isto partnericu koja nece nikakve svecane haljine nego isto nesto sportski
Samo imam neke kombinacije pa pitam vase misljenje
sviđa mi se ovo od Arylin![]()
Ako već organiziraju maturalnu, i maturantica misli obući nešto sportski, neka se radije ne pojavi...
Al' ako je hrabra, preporučam Nike!![]()
Zadnji Uredio Arylin : 09-05-09 u 23:14
A čuj... ako je takva koncepcija maturalne da neće bit klasično-formalno, onda zašto ne...
obuci se kako hoćeš, jebe ti se...
ma nije to maturalna ko inace, nego smo zakupili neki prostor idemo jest i pit i ubit se, samo mi je bed doc u trenerci kada smo se vec dogovorili da se malo ljepse obucemo da to lici na nesto
mislim si stavit traperice ( one sta izgledaju kao neke istrosene - ne znam kako se to zove jer sam cijeli zivot u trenirkama) neku kosulju al ono da je fensi xD recimo bijela sa nekim zmajcekom ili tako nes, mozda neka kravata a na noge budem vidio sta, starke bas ne volim)
Onda marte![]()
Pa kažem, ako nije formalna maturalna, onda OK... u čemu god se pojaviš, bit će u redu, bitno da nije tuta