nista sve mi je isto, obicne traperice i majice neke uze neke sire, roba mi je najmanjevazna stvar.
tj. imam jednu majicu dugih rukava malo deblju koji imam od 8 godina i jos mi je zakon![]()
Raspravljate o temi Omiljeni komadi odjeće u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Svatko u ormaru ima nekaj najdraže od odjeće. Nekaj u čemu se osijeća posebno dobro. Razmišljala sam si. Moj prvi ...
stupid is as stupid does
nista sve mi je isto, obicne traperice i majice neke uze neke sire, roba mi je najmanjevazna stvar.
tj. imam jednu majicu dugih rukava malo deblju koji imam od 8 godina i jos mi je zakon![]()
Prvo što mi pada na pamet je moja najdraža roza majica s nekakvim "dječjim" printom naprijed, preslatka je i obožavam ju.
Najdraze hlace traperice , majica jedna , i paike
imam jednu majicu koju volim nositi, često sam u njoj i kad prestari bit će mi jako žao
Tako i ja. isto u pitanju majica. imam je jedno milion god i nikad dosta
...bile traperice!!!
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Nemam neki super omiljeni, ali jako sam voljela jednu crno-bijelu majicu na pruge kratkih rukava prije jedno dvije-tri godine. Ove godine ju nisam ni obukla. Mislim.
Volim jako svoje Salsa traperice. Udobne su, dobar kroj i nekako su cool
I da... volim Hippy garden krem haljinu. Ona mi je onak![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Od sve odjeće koje imam, najdraže su mi jedne traperice.
traperice fishbon
Can’t read my,
Can’t read my
No he can’t read my poker face