| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Omiljeni komadi odjeće u Život i Stil forumu; Svatko u ormaru ima nekaj najdraže od odjeće. Nekaj u čemu se osijeća posebno dobro. Razmišljala sam si. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Omiljeni komadi odjeće Svatko u ormaru ima nekaj najdraže od odjeće. Nekaj u čemu se osijeća posebno dobro. Razmišljala sam si. Moj prvi među najdražim komadima odjeće je definitivno ova etno marama. Ide skoro na sve i skoro za svako vrijeme. Jednostavno je obožavam ![]() Imete vi kaj takvoga, da vam je naj naj naj?
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Omiljeni komadi odjeće nista sve mi je isto, obicne traperice i majice neke uze neke sire, roba mi je najmanjevazna stvar. tj. imam jednu majicu dugih rukava malo deblju koji imam od 8 godina i jos mi je zakon ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Omiljeni komadi odjeće imam jednu majicu koju volim nositi, često sam u njoj i kad prestari bit će mi jako žao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.