| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Osvoji me krepanim mišem ?!? u Život i Stil forumu; Ljudi moji, kakve su ovo gluposti... Kaj se sve ne bude smišljalo, omalovažavalo, smanjivalo vrijednost... Do kud sež... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Osvoji me krepanim mišem ?!? Ljudi moji, kakve su ovo gluposti... Kaj se sve ne bude smišljalo, omalovažavalo, smanjivalo vrijednost... Do kud seže granica naše gluposti? Do kud mislimo ići sa našim zamislima i idejama? Možda su te ideje toliko prosvjetljujuće, ali ne shvaćamo i ne kopčamo bit? Možda nema biti... A u biti, možda ovdje biti nema? Tek samo ludo shvaćanje lijepog kojeg nekog usrećuje? Pogledajte Po meni ovo nije lijepo, već ruglo... I posramljujuće...![]() Jason Preston Svijet mode poznat je po pomicanju i rušenju granica. Za ljubav, pak, kažu da granice ne poznaje. Kada se to dvoje spoji... dobijete broš izvan pameti i potez očajnika. Nakon što se na tjednu mode u New Yorku bivši dečko Marca Jacobsa, Jason Preston, pojavio s vrlo neobičnim brošem na odijelu, šokirani fotograf koji ga je želio snimiti zamolio ga je da prije fotografiranja skine broš. Naime, radilo se o brošu koji je sadržavao prepariranog miša, no Preston je odvratio da ga ne može skinuti jer se radi o daru koji mu je poklonila prijateljica Courtney Love. Čini se da se moda krepanih broševa u međuvremenu proširila Manhattnom, a navodno je i Pete Doherty darovao takav broš bivšoj djevojci Kate Moss da joj na čudan način poruči kako se osjeća bez nje: poraženo i slomljeno. Poput krepana miša, reklo bi se. No, ideja o spajanju preminulih životinja i nakita nije ni nova ni nepoznata. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Osvoji me krepanim mišem ?!? Nemam riječi za takve kretene
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Osvoji me krepanim mišem ?!? I to još nije sve!!! Pazite ovo... Kakve ideje, o čem ona razmišlja u slobodno vrijeme... Odi se igrat vani sa živim mišićima.... Ja bi njezin preparirani prst, i to mali nosila kao naušnicu.... Ha kaj vi kažete? ![]() Broš i narukvica Julie deVille Primjerice, mlada umjetnica Julia deVille poznata je po kontroverznim uracima koji potiču raspravu o pitanju života, smrti, ljepote i etičnosti korištenja životinja za ljudske umjetničke ili ine potrebe. U svojoj kolekciji nakita Julia deVille kombinira zlato, srebro i drago kamenje s prepariranim životinjama ili njihovim dijelovima. Dok prstenje, narukvice i ogrlice djeluju potpuno obično, broševi s mišem ipak nisu za svačiji ukus. No, dok se krznarska industrija bogati na smrti stotina tisuća životinja, Julia koristi samo već ranije preminule primjerke. "Ne želim biti odgovorna za ubijanje životinja", izjavila je mlada umjetnica. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Osvoji me krepanim mišem ?!? ma gluposti,ljudi više neznaju šta bi radili sami sa sobom...
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Osvoji me krepanim mišem ?!? Više o samom nakitu Julie deVille na stranici DisceMori | Julia deVille | Jewellery | Taxidermy pa kog zanima nije da ona radi s prepariranima, ima i normalnih stvari... Vidjela sam fora prsten... Al svejedno je bolestan smisao za modu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: krepani, mis, osvoji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.

Tek samo ludo shvaćanje lijepog kojeg nekog usrećuje?
Po meni ovo nije lijepo, već ruglo... I posramljujuće...