| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Pitarello u ZG-u HITNO u Život i Stil forumu; Ljudi, treba mi za petak gdje je najveci Pitarellov ducan u ZG-u. Ili još bolje gdje ih sve ima. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pitarello u ZG-u HITNO Ljudi, treba mi za petak gdje je najveci Pitarellov ducan u ZG-u. Ili još bolje gdje ih sve ima. I ako moze još neki ducan strogo orijentiran na obuću. Curke, spasavajte sta se da ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitarello u ZG-u HITNO E... imaš Pitarello u King Crossu i to poprilično velik. Onda ima u Dubravi meni se čini da sam ga danas vidila, jedna stanica poslije okretišta. I da, na Selskoj cesti ima jedan. To je Knežja ako se ne varam (uglavnom ne možeš fulati ) ![]() I imaš dučana za obuću, cijela Ilica, Immportane Centar, Tkalčićeva... a joj... na svakom uglu. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: Pitarello u ZG-u HITNO zašto baš pitarello? malo se prošetaj po centru grada imaš hrpu dućana s takvom obućom!! istina treba ti malo (čitaj malo više) živaca ali onda odeš kod vinceka na sladoled i sve 5!!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitarello u ZG-u HITNO Nije nuzno Piratello, budemo i okolne ducane prošli. Spomenuli su mi da zele u Pitarello
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: Pitarello u ZG-u HITNO iiiiiiiiii jesi li onda bio u pitarellu?? ima li štogod zanimljivog??
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitarello u ZG-u HITNO Je, je. Bilo super. Čisto da kazem o čemu se radilo. Jako dobar frend (iz Slovenije) i njegova curka su dosli u ZG u shoping. A curka me zamolila da ju odvedem u Pitarellov ducan. Na početku mi nije bilo jasno zadto, ali kasnije mi je objasnila. Vecinu ovih ducana po ZG-u ima i u Sloveniji tako da sta se ovdje da kupiti da se i tamo. Dok recimo Pitarello nema ducana po Sloveniji. Nesto kao što nema Zare niti H&M-a kod nas, a u Sloveniji ima. Na kraju, curka si je kupila točno ono što je htjela i bila happy k'o mala beba. Ja zadovoljan, mission accomplished
| | |
![]() |
| Tagovi: pitarello |
« Rap Odjeća
|
Converse majice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

Uglavnom, imaš nekoliko super dućana i u City centar One, a lokacije Pittarela su ti, vidim, nabrojali. Good luck.