| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi pomodarstvo il religija u Život i Stil forumu; bash vibs zato sam otvorila temu..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomodarstvo il religija Ja sam ateista, pa sam je kupila. Kupila sam je eto tako iz đira, i nema mi neko duboko religijsko znacenje.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomodarstvo il religija u nekom malom ducancicu u gradu, ali mislim da se i u Konzuma prodaju. ![]() Ma ima ih na svakom koraku, barem u ST-u.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomodarstvo il religija Imam, seka mi donijela iz Bistrice prije xyz, ali mi je doma i nenosim i smiješno mi je imati takvo što kao modni dodatak, a pomalo i neukusno ili ti vrijeđajuće. Imam Tau koji sam dobila od frenda s faxa (iz Padove), tanki smeđi kožni konac i na njemu drveno malo slovo Tau, znala ponekad imat za ispit ili tako što. Glupo mi je sad vješat neka vjerska obilježja čisto radi pomodnosti. Kaj to znači, Bog je "on line" samo kada je to na meni?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomodarstvo il religija Ma gdje ćeš bolje teme za mene. Religija + moda u jednom. Milina. Cerek ![]() Uglavnom, ovo ljeto sam bila u Međugorju i to nekoliko puta, ALI ju nisam kupila. Vidila sam ju na svakom koraku, i koštaju nekih 1, 5 ( 6 kuna), svi furaju, mada malo tko razumje i zna koji su sve svetci na njoj. Ali neka, nek se ima, kad cijela reprezentacija nosi, nosi će i Zagrebačke špicerice. Meni se osobno ne sviđa, pošto je plastika. Ima i drvenih, ali eto, ne sviđa mi se. Ja svoju religiju mogu iskazati i drugim stvarima, a ne nekim trendom. Kupila sam si od platna naruknicu zavezanu u čvorove koja ima za kopču T od kamena. Sviđa mi se i valjda nije u trendu čim ju nisam viđala.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomodarstvo, religija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:52.

hehe