| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi potrošnja u Život i Stil forumu; koliko trošite na odjeću, koliko ste najviše platili neki komad robe?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Ne trošim baš puno, iskreno... kupim si nekoliko kvalitetnih i skupljih komada, a ostalo kupujem kako mi se gdje svidi, ali nije to ništa preskupo... dizajnersku odjeću ne kupujem...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: potrošnja Wamp o brojkama pričaj ![]() Ne kupujem skupu robu s markom. Traperice - do 300kn max. Majice - isto Jakne - do 700kn Odijelo - oko 1500kn
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 11-01-07 u 13:53. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja e ovako... a ne znam sad šta mi je najskuplje... zaista ne znam... to je teško reći. Puno trošim na garderobu i jako ju volim i stalno sam u nekom shoppingu, ako ne kupujem obleku i cipele onda se sjetim da mi nešto treba za sobu ili kozmetike ili nakit ili ahhh ne znam više Uglavnom mislim da su mi najskuplje Icebergove traperice: oko 2000 kn Majice: imam onih za 50 kn pa do onih od 500 Cipele: sad zavisi čizme ili štikle ili balerinke... ali od 150 kn za neke balerinke do 1500 kn za čizme Kaput: 1000 kn Torbe: to mi je bolest i o tome ne želim pisati ![]() A sad ima tu još suknje, košulje, hlaće, badići, sakoi, haljine, trenirke... Imam mix svačega od jako skupe do jako jeftine garderobe... ja to kombiniram kako mislim da dobro izgleda a ne po cjeni, jer uobičajno ni ne znam koliko šta košta. Ali eto puno ja potrošim na obleku.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Koliko sam najviše potrošio? Paaaaaa... evo ovako: najviše sam dao za jedno odijelo 1.600 kn na sniženju, a u istom navratu sam kupio i dvije košulje i dvije kravate... negdje oko 2.500-3.000 kn (joj meni... još me duša boli kad se toga sjetim) najskuplji pojedinačni komad odjeće: kaput - 1.250 kn na sniženju inače najskuplji elementi moje garderobe su odijela... sve ostalo - NEMA ŠANSE DA PLATIM VIŠE OD 900-1000 KUNA NO FUCKING WAY a odijela kupujem u prosjeku jednom godišnje...
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Za to bi trebali novi topic otvoriti... "ženska bolest prema torbama" ahhhh....
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Celebrity | Re: potrošnja jako puno trošim na robu (s obzirom da ne radim) živim u trstu u ulici s najboljim dućanima,propast!!! zadnje što sam kupila a da sam masno platila su traperice od R&R model od victorie backam oko 270 eura i D&G jakna oko 450 eura ne kupujem uvijek tako skupe stvari,kupim ono što mi se sviđa,bilo to u nekom full skupom butiku ili u nekom normalnom. i naravno koliko mi sponzori(starci) dozvole ![]()
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator | Re: potrošnja evo ja sam baš sada zadnje kupio diesel hlače - 1200 kuna i hlače uvijek kupujem diesel, one su mi nekako najbolje cipele isto volim uvijek imati dobre i najskuplje sam platio 2.500 kuna, ali su predobre i nije mi žao a majica, imam svakavih |
| | |
![]() |
| Tagovi: potros nja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.