Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi potrošnja u Život i Stil forumu; koliko trošite na odjeću, koliko ste najviše platili neki komad robe?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-01-07, 13:35   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,768
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
potrošnja

koliko trošite na odjeću, koliko ste najviše platili neki komad robe?

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 13:38   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: potrošnja

Ne trošim baš puno, iskreno... kupim si nekoliko kvalitetnih i skupljih komada, a ostalo kupujem kako mi se gdje svidi, ali nije to ništa preskupo... dizajnersku odjeću ne kupujem...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 13:50   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,404
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Wamp o brojkama pričaj

Ne kupujem skupu robu s markom.

Traperice - do 300kn max.
Majice - isto
Jakne - do 700kn
Odijelo - oko 1500kn

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio Joks : 11-01-07 u 13:53.
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 14:30   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

e ovako...
a ne znam sad šta mi je najskuplje... zaista ne znam... to je teško reći. Puno trošim na garderobu i jako ju volim i stalno sam u nekom shoppingu, ako ne kupujem obleku i cipele onda se sjetim da mi nešto treba za sobu ili kozmetike ili nakit ili ahhh ne znam više
Uglavnom mislim da su mi najskuplje Icebergove traperice: oko 2000 kn

Majice: imam onih za 50 kn pa do onih od 500
Cipele: sad zavisi čizme ili štikle ili balerinke... ali od 150 kn za neke balerinke do 1500 kn za čizme
Kaput: 1000 kn
Torbe: to mi je bolest i o tome ne želim pisati
A sad ima tu još suknje, košulje, hlaće, badići, sakoi, haljine, trenirke...

Imam mix svačega od jako skupe do jako jeftine garderobe... ja to kombiniram kako mislim da dobro izgleda a ne po cjeni, jer uobičajno ni ne znam koliko šta košta.
Ali eto puno ja potrošim na obleku.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 14:34   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

I meni su torbe isto bolest... njih nikad dosta..
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 15:39   #6 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Koliko sam najviše potrošio?

Paaaaaa... evo ovako:

najviše sam dao za jedno odijelo 1.600 kn na sniženju, a u istom navratu sam kupio i dvije košulje i dvije kravate... negdje oko 2.500-3.000 kn (joj meni... još me duša boli kad se toga sjetim)

najskuplji pojedinačni komad odjeće: kaput - 1.250 kn na sniženju

inače najskuplji elementi moje garderobe su odijela...

sve ostalo - NEMA ŠANSE DA PLATIM VIŠE OD 900-1000 KUNA NO FUCKING WAY

a odijela kupujem u prosjeku jednom godišnje...
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 16:23   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
I meni su torbe isto bolest... njih nikad dosta..
Za to bi trebali novi topic otvoriti... "ženska bolest prema torbama" ahhhh....
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 16:24   #8 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,494
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

jako puno trošim na robu (s obzirom da ne radim)
živim u trstu u ulici s najboljim dućanima,propast!!!
zadnje što sam kupila a da sam masno platila su traperice od R&R model od victorie backam oko 270 eura i D&G jakna oko 450 eura
ne kupujem uvijek tako skupe stvari,kupim ono što mi se sviđa,bilo to u nekom full skupom butiku ili u nekom normalnom. i naravno koliko mi sponzori(starci) dozvole
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 17:51   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

evo ja sam baš sada zadnje kupio diesel hlače - 1200 kuna

i hlače uvijek kupujem diesel, one su mi nekako najbolje

cipele isto volim uvijek imati dobre i najskuplje sam platio 2.500 kuna, ali su predobre i nije mi žao

a majica, imam svakavih
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-07, 17:55   #10 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

e ja bi se prije zapalio nego platio 2.500 kn za par cipela
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: potros nja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103