| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi potrošnja u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: damfisk e ja bi se prije zapalio nego platio 2.500 kn za par cipela a šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Da... umro bi da ih nisi kupio... Doživio bi višestruki srčani udar...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja mudri štede jer i najbolje majice blijede (copyright tzukius )nikad ne bi potrošio masnu lovu za odjeću ali nemrem reć da mi nije lijepo nositi nešto malo skuplje jer je počesto ugodnije i meni i ženskom oku ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Citat:
Pa da sam ja platio par cipela 2.500 kn ne bi ih nikad obukao... Držao bi ih u trezoru, pod staklenim zvonom.. Zamisli da se uprljaju - a plaćene su 2.5000 kn??!!! UŽAS!!!!! ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja a sad ga malo pretjeruješ rista damfisk... pa sve je nadoknadivo osim ljudskog života.. da ti netko pokloni takve cipele bi li se isto tako odnosio prema njima kao kad bi ih sam kupio?
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Ne raspravljamo o tvojim cipelama nego o činjenici da si za njih platio 2.500 kn
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: potrošnja majice do 100, a 150 eura uvrh glave ako je baš ono paf... traperice max 300-400 kn tenisice/cipele max 700-800 kn najskuplji komad paul and shark jakna koju sam prerastao nekih 300-400 eura s popustom
__________________ Drop the Leash! |
| | |
![]() |
| Tagovi: potros nja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:41.

(copyright tzukius
)

nekih 300-400 eura s popustom