| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi potrošnja u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ne raspravljamo o tvojim cipelama nego o činjenici da si za njih platio 2.500 kn ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| next best thing | Re: potrošnja eto nekidan kupih dvoje traperica za 480+560 kuna na popustu, a inače malo trošim na obleku (zadnje hlače sam kupio prije 3 godine) a više na kojekakve điđamiđe od tehnike a plaću nemam veliku, manju od mame ![]()
__________________ Čeznem da te zeznem |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Da prostim, Bog vas je*ao, trošite lovu kao da sama dolazi. Ove "cipelice" od 2500, je*ote Bog, nebi da ideš na dodjelu oskara Isusa ti krvavog. To je zakurac uzimat, bacanje love... Bio sam jednom u očevim cipelama, sjajile su samo tako, bile su odlične, međutim dao je 850 kn za njih, čuvao ih je godinama. Auto mi je krepalo usred Klisa i morao sam gurati. Cipele su ošle u kurac... Znaći da bi ja uzeo te cipelice legalnim putem, radio bi 156 sati i 15 minuta u očevoj firmi preko lijeta, pod temperaturom visoko poviše 30 C, uglavnom bi bio fizikalac jer ima par kvalificiranijih radnika od mene, gdjegod bi me dopala sreća pa bi zavario nešto. Da li se isplati uzeti te cipele?? Mogao bi pošten polovni motor za to uzet. Inaće za patike dam od 200 do 400, ekstremno ako mi se sviđa onda do 550. Za majice davam od 100 do 350, uvrh glave 400. Hlaće, rebatinke i trenirke, ove trenirke što nosim na sebi sada su došle vrlo jeftine a kvalitetne su i dobro izgledaju. Zadnji Uredio ice : 13-01-07 u 16:59. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Kristijan- ma ni da same hodaju. Damfisk kaže soma kuna- ja tol'ko platio auto... Mada, ima jedna stvar za koju bih stvarno mogao poluditi i istovariti tolike novce- teški rebrasti mornarski pulover ('rolka') od impregnirane (mislim, shetlandske) vune. Em sam zimogrozan (a to je jedini pravi lijek), em je vječan, em crni izgleda *jebeno* dobro...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja Citat:
![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja ja sam najvise platila tene od pume limitirane 250e,,negdje je to 2000kn..i vrijedile su toliko.. za traperice nedam vise od 600kn,,majice svakakve,,a torba najskuplja 350e ona obicna pederusa gucci sto je sad svaka susa busa ima za 100kn i nema razlike skoro ,ufff!!!!!!!!!!!a neki dan vidim cizme na snizenju 3600kn,,,ma odma sam ih ispustila iz ruke u guliveru!!!!!!bolesmo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: potros nja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:32.

Mada, ima jedna stvar za koju bih stvarno mogao poluditi i istovariti tolike novce- teški rebrasti mornarski pulover ('rolka') od impregnirane (mislim, shetlandske) vune. Em sam zimogrozan (a to je jedini pravi lijek), em je vječan, em crni izgleda *jebeno* dobro...