| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi potrošnja u Život i Stil forumu; 250 eura za patike 350 eura za torbu ISUSA TI BOGA!!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja jedanput sam kupio traperice u replayu i platio ih 1400 kuna i vise nikad necu tam nista kupovat jer su mi se poderale za 15 dana.Imam nekoliko diesel traperica i jedne mi traju vec 2 godine najnormalnije.Tenisice od 700 do 1600 kn a definitivno najskuplja stvar koju sam kupio je kozna jakna Kenzo koju sam platio 700 eura i nije mi zao jer je jakne predobra.Imao sam u glavi kakvu jeknu zelim i kad sam ju vidio umro sam od srece.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: potrošnja Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: potrošnja ufff... da imam 5 somova, potrosio bi 5 somova na obleku ![]() a imam svakakvih, mjesano, od lacoste vesta od 1300kn do tom tailora za 300-400kn veste, majice kratkih svakakve, od 250 do 700kn, tenisice/cipele do 1600kn, i sad si namjeravam jaknu ubost za soma i po, samo moram dic na kasinu , a najskuplji komad su pacotice od 1600kn, a ako se broje i satovi, onda sat od 3000kn |
| | |
![]() |
| Tagovi: potros nja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:32.

to sam više puta čula, kao npr. "danas sam u Limonija vidjela..." umjesto danas sam u Limoniju vidjela...