| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi potrošnja u Život i Stil forumu; 20 litre kad stoji a na 100 km nisam uspio pozbrajat koliko napunjenih tankova... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potrošnja kombiniram.....furam i skupo i jeftino....ovisi o tome što mi se svidi. Smatram da si s obzirom na rad i trud (i plaću, naravno) katkad smijem priuštiti i brutalno skupu krpicu....tako su najskuplje što imam čizme od 4600kn. Ali imam npr. i jedne od 250 kn.... rdije trošim na putovanja nego na odjeću jer se odjeće brzo zasitim...što će mi majca od 1000kn kad mi je iduće godine već ružna?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-07
Poruka: 20
![]() | Re: potrošnja Na robu trošim jako puno jer mi je važno kak izgledam. Općenito mi ništa ne prelazi 1500kn. Najviše dajem za traperice, od 1000 do 1300 i za cipele koje su uglavnom oko 1000. Za majicu sam najviše dao 900kn i to u Replayu , al je bila debela i s kapuljačom pa mi nije bilo žao. Inače dajem do 500kn. Znam da nije pitanje, ali najmanje sam dao za majicu kratkih rukava Esprit, 80kn. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: potros nja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

i ja kazem...
a jebiga...netko ima love na bacanje...