| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi povoljno prodajem u Život i Stil forumu; alo curke, evo ja se želim riješiti nekih komada odjeće. 1. svijetle traperice 'Gas', piše da je veličina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-09-07
Poruka: 1
![]() | alo curke, evo ja se želim riješiti nekih komada odjeće. 1. svijetle traperice 'Gas', piše da je veličina 27, ali zapravo mi nekako više 'vuku' na vel. 26. Platila sam ih cca 500kn, prodajem za 150kn, imaju ludi natpis na guzi ![]() 2. tamne traperice 'Gas', na njima piše da je vel. 26. ali mislim da bi zapravo trebale biti 27 (meni su široke/velike a ja nosim br.26), platila sam ih cca 600kn, a prodajem za 200kn 3. svijetle traperice 'Gas', ponovno ista stvar, veličina je kao 26 ali meni su velike, tak da bi vel. opet zapravo bila 27. platila ih cca 600kn, prodajem za 200kn (e da-sve trapke su slabo nošene) evo slikice, kliknite na sliku za povećanje ![]() od iza... ![]() na slikama je boja nekak čudno ispala, pa evo slika na kojoj se bolje vidi nijansa traperica... ![]() Također, prodajem i dužu traper jaknu, tj. traper kaput, isto Gas, veličina je S, platila sam ga 700kn, prodajem za 300kn. Lijepo stoji jer je dosta strukiran (ne znam baš koliko se na slici to vidi) nošen je jedno proljeće. ![]() Javite mi se na pm ako ste zainteresirani pa ćemo se sve dogovorit, nema problema oko isprobavanja i to (pogotovo ako ste iz Zg!) pozdrav |
| | |
![]() |
| Tagovi: povoljno, prodajem |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:52.