| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Prodaja/razmjena odjeće, nakita, kozmetike.... u Život i Stil forumu; Možda bi mi forumašice mogle udružiti snage i organizirati ovako jednu prodaju, razmjenu proizvoda i krpica koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-08
Poruka: 15
![]() | Prodaja/razmjena odjeće, nakita, kozmetike.... Možda bi mi forumašice mogle udružiti snage i organizirati ovako jednu prodaju, razmjenu proizvoda i krpica koje nam ne odgovaraju. Kao i svaka cura i ja imam u ormaru i kozmetičkoj torbici sve i svašta pa i dosta toga što mi ne odgovara i nije nikada nošeno /korišteno. Možda nekome parfem koji je dobio na poklon smrdi, a nekome je mrak mrakova,pa ako ste za...uslikajte svoje stvarčice, napravite čistku ormara...i ponudite forumašicama. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prodaja/razmjena odjeće, nakita, kozmetike.... Neloša ideja, ali isto tako i neodrživa...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Prodaja/razmjena odjeće, nakita, kozmetike.... Zašto ne?? Na drugim forumima sam vidjela da cure imaju istu foru, evo recimo linko do mog albumića sa odjećom i kozmetikom : http://public.fotki.com/Zirek01/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Prodaja/razmjena odjeće, nakita, kozmetike.... Cure nove stvari u mojim albumima, možete me kontaktirati na pp ili na mail zirek01@gmail.com, vidjela sam da je bilo zainteresiranih pa eto.... i samo da Vam pošaljem link sa drugog foruma gdje je ova ideja itekako održiva čitaj pravila! tako da cure ajmo, malo pospremit te ormare ![]() čekam i ja na vaše ponude Zadnji Uredio daidza : 27-05-08 u 13:20. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-08
Poruka: 3
![]() | Re: Prodaja/razmjena odjeće, nakita, kozmetike.... Malo sam čistila ormare i svasta se tu naslo i to fantastično očuvane robe. Evo ide: Košulje ![]() Kosulja bijela HM vel. 40_80 kn ![]() Kosulja bijela OTTO KERN vel 38_90 kn ![]() Kosulja bijela s čipkom dugi rukav vel M_50 kn ![]() Kosulja bijela s uzorkom kockica HM rukav tri cetvrt vel 42_30 kn ![]() Kosulja bijela s vezicama HM rukav tri cetvrt vel M_30 kn ![]() Kosulja bijeloplava Benetton kratki rukav vel M_30 kn ![]() Kosulja plava OTTO KERN vel 38_90 kn ![]() Kosulja roza prugasta NEF NAF vel. 40_90 kn Sve cijene su s postarinom! Ima tu svasta: http://picasaweb.google.com/aidahrv samo moram napomenuti da sam ja visoka 176 cm tek toliko da znate za orijentaciju pozdrav |
| | |
![]() |
« Korzeti
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.